Critic National
Alegeri locale 2020 | Gabriela Firea: Spre dimineață vom ști exact care e rezultatul real al alegerilor, Critic National

Alegeri locale 2020 | Gabriela Firea: Spre dimineață vom ști exact care e rezultatul real al alegerilor

Candidatul PSD la PMB, Gabriela Firea, spune că rezultatul real al alegerilor va fi cunoscut spre dimineață: „În această seară nu avem învinși și câștigători”.

Candidatul PSD la PMB, Gabriela Firea, spune că rezultatul real al alegerilor va fi cunoscut spre dimineață: „În această seară nu avem învinși și câștigători”.

„Tradițional, spre dimineață vom ști exact care e rezultatul real al alegerilor. Orice cifre care se anunță în această seară nu au cum să fie cele oficiale. Sunt cifre, rezultate în urma unor sondaje de opinie. În acastă seară nu avem învinși și câștigători”, a declarat Gabriela Firea.

Ea a precizat că va susține o declarație de presă luni dimineață în legătură cu rezultatele alegerilor din Capitală..De asemenea, ea mai acuză „campania electorală urâtă, degradantă făcută de candidatul dreptei aproape unite”.

Totodată, ea a acuzat „manipularea” făcută de partidele de dreapta în legătură cu Centura Capitalei, apă caldă, poluare, grădinițe sau creșe: „manipulări grosiere care vor fi decontate de ceio care nu au dorit să discutăm despre București, ci m-au asociat cu 10 august, cu care nu am avut nicio treabă, cu Ion Iliescu, cu Adrian Năstase și cu Liviu Dragnea”.

 


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi