Alex Crețu, gest superb pentru echipa la care s-a format: „Poli Iași este echipa la care mi-aș dori să revin cândva. Și eu sunt Ieșean pentru Poli”

Proaspătul internațional român Alex Crețu, jucător plecat în fotbalul mare de la Politehnica Iași, în 2016, a făcut un gest impresionant pentru echipa sa de suflet la câteva zile după ce a debutat sub tricolor. Mijlocașul defensiv al formației slovene NK Maribor a anunțat pe contul său de Facebook că va cumpăra 10 abonamente pentru suporterii Politehnicii Iași, dorind să dea astfel un exemplu celor care pot ajuta clubul. Alex Crețu, gest pentru fanii lui Poli Iași: „Vreau să ofer abonamente pentru 10 persoane care și-ar dori să asiste la meciuri și nu au posibilitatea financiară să le cumpere” „Și eu sunt IEȘEAN PENTRU POLI!”, își intitulează postarea Alex Crețu, după care continuă mulțumind celor care l-au felicitat pentru debutul la echipa națională: „În primul rând vreau să mulțumesc tuturor celor care mi-au transmis cele mai frumoase gânduri după debutul la prima reprezentativă a României. Desigur, foarte multe mesaje au fost de acasă, din Iași, acolo unde m-am format și am jucat la Poli. Este și echipa la care mi-aș dori să revin cândva. Până atunci, urmăresc activitatea din Copou”. Proaspătul internațional ieșean a anunțat apoi că va cumpăra zece abonamente pentru tot atâția suporteri care nu au resurse financiare pentru a le achiziționa. „Am văzut campania „Ieșeni pentru Poli” și am nevoie de ajutorul vostru, al fanilor alb-albaștri. Vreau să ofer abonamente pentru 10 persoane care și-ar dori să asiste la meciuri și nu au posibilitatea financiară să le cumpere. Știu cât de importanți sunt suporterii pentru o echipă și mi-aș dori să reveniți cât mai redepe în tribune. Până atunci vă doresc să vă bucurați de victorii ale echipei de suflet! (Cei care își doresc sa participe, rog sa lase un comentariu/mesaj de susținere la aceasta postate. Selecția se va face în mod aleatoriu.) (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top