BREAKING NEWS | Răzvan Lucescu, către Schalke 04! Lovitura anului pentru fotbalul românesc. „Este soluția perfectă”

Rezultatele lui Răzvan Lucescu din ultimii ani îl aduc și în atenția cluburilor importante din Europa. Actualul antrenor al lui Al Hilal a fost propus conducerii lui Schalke 04, de către un agent care locuiește în Germania. Răzvan Lucescu și-a dat acordul pentru ca acesta să-l reprezinte în fața conducerii echipei germane. „Schalke este un club al oamenilor, ca și PAOK, foarte dificil de gestionat. De aceea am avut ideea de a-l întreba pe Răzvan Lucescu dacă l-aș putea propune pentru postul de antrenor la FC Schalke. Domnul Lucescu a fost de părere că ideea mea este bună și de aceea l-am propus pe antrenorul anului 2019 în Grecia conducerii lui FC Schalke. Liderii clubului sunt Jochen Schneider, CEO și Jens Buchta, președinte al Consiliului de Supervizare”, este declarația agentului Franjo Vranjkovic. „Răzvan Lucescu are toate atribuțiile” Impresarul spune că nu prea sunt multe soluții pentru Schalke 04, în acest moment. „În afară de Ralf Rangnick, piața germană de antrenori nu oferă un antrenor de nivelul pe care îl solicită FC Schalke. Schalke este inima locuitorilor, Schalke înseamnă fanatism. Ca antrenor al lui Schalke nu vei avea niciodată liniște. Nu cred că Ralf Rangnick vrea să meargă la Schalke pentru a treia oară. Este într-o situație foarte confortabilă. Doar pentru că AC Milan nu i-a putut satisface dorințele el nu antrenează astăzi AC Milan”, este de părere Franjo Vranjkovic, care crede că Lucescu ar fi soluția ideală la clubul german.

„În contrast, Răzvan Lucescu este un antrenor care are toate atribuțiile ca să preia cârma unui vas, cum e Schalke. Domnul Lucescu a avut joburi grele până acum și le-a tratat pe toate cu succes. Este soluția perfectă pentru FC Schalke 04, singura întrebare fiind dacă cei din conducerea lui Schalke au curajul să-l considere prima opțiune pe Răzvan Lucescu”, a spus Vranjkovic. (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.