Critic National
critic national stiri 24/7

Cluj-Napoca a găzduit cel mai important eveniment de atletism din Europa, de când a început pandemia

Campionatul Balcanic de Atletism care a făcut posibil ca la Cluj sportivii de performanță să ia din nou parte la o competiție de înalt nivel.

Campionatul Balcanic de Atletism care a făcut posibil ca la Cluj sportivii de performanță să ia din nou parte la o competiție de înalt nivel.

Campionatul Balcanic de Atletism pentru seniori a adus la Cluj aproape 300 de sportivi din țări precum Turcia, Ucraina, Bulgaria sau Croația. Evenimentul sportiv a respectat toate măsurile de siguranță și prevenție. La Cluj au venit inclusiv oaspeți de onoare, printre care președintele World Athletics, multiplul campion mondial și olimpic, Sebastian Coe.

Organizarea campionatelor balcanice de atletism în condiții de maximă siguranță a fost o provocare, dusă la bun sfârșit.

România a participat la competiție cu peste 60 de atleți, în frunte cu 5 sportivi calificați la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Campionatul Balcanic de Atletism pentru seniori a ajuns la cea de a 73-a ediție.

 


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi