Comunicat de presă – ARIR

ARIR şi ENVISIA încheie un parteneriat educaţional exclusiv pentru formare profesională în Relaţia cu Investitorii

Bucureşti, 3 septembrie 2020 – Asociaţia pentru Relaţii cu Investitorii la Bursă din România (ARIR) este încântată să anunţe o colaborare exclusivă cu ENVISIA Boards of Elite (ENVISIA) pentru cursuri de formare profesională pe piaţa de capital. Cele două organizaţii au încheiat un parteneriat educaţional pentru a forma noi profesionişti în Relaţia cu Investitorii (IR). Prin această iniţiativă profesioniştii şi managementul companiilor vor accesa o oferta vastă de cursuri şi exerciţii practice, susţinute de specialişti internaţionali de top, cu experienţă în companii de renume din Europa.

Daniela Şerban, Preşedinte şi Co-fondator ARIR:

„Creşterea unei comunităţi puternice de profesionişti este una dintre priorităţile ARIR, cu impact asupra dezvoltării pe termen lung a pieţei de capital din România. Prin noua colaborare educaţională, ne propunem să oferim resursele necesare atât reprezentanţilor companiilor listate, cât şi viitorilor profesionişti pentru a implementa cele mai bune practici în Relaţia cu Investitorii. În noul context post-pandemie, dar şi odată cu promovarea în categoria pieţelor de capital emergente, este esenţial să fim pregătiţi pentru a atrage noul val de investitori internaţionali.”

Adriana Lobda, Director Strategie & Dezvoltare şi Membru Fondator, ENVISIA:

„Misiunea noastră este să pregătim companiile şi reprezentanţii acestora pentru provocările contemporane. Profesia de Specialist în Relaţia cu Investitorii este relativ nouă în România şi, prin parteneriatul cu ARIR, ne dorim să contribuim la crearea elitelor în acest domeniu. Totodată, extindem paleta educaţională şi propunem cursuri care să răspundă nevoilor din piaţa de capital, susţinute de profesionişti cu renume internaţional.”

În data de 9 octombrie 2020 va fi organizat online primul curs dedicat profesioniştilor din Relaţia cu Investitorii şi celor care îşi doresc să lucreze în acest domeniu – „Relaţia cu Investitorii: Ghidul Profesionistului” (mai multe informaţii https://www.ir-romania.ro/cursuri/ ). Scopul acestui curs interactiv este de a oferi o viziune de ansamblu asupra funcţiilor cheie ale unui Ofiţer de Relaţia cu Investitorii (IRO), aşteptărilor din partea comunităţii de investitori şi asupra modului în care un IRO – ca reprezentant al companiei – poate răspunde acestor aşteptări.

ARIR a fost înfiinţată la iniţiativa Danielei Şerban în noiembrie 2018 împreună cu membrii fondatori: Bursa de Valori Bucureşti (BVB), ALRO, Electromagnetica, Franklin Templeton Management – suc. Bucureşti, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Teraplast, Transelectrica, Cosmin Răduţă şi Tony Romani. Au aderat comunităţii: Electrica, OMV Petrom, Antibiotice, Purcari, Idea Bank, BRK Financial Group, Banca Transilvania şi Transgaz ca Membri Asociaţi. INNOVA Project Consulting şi ENVISIA au devenit Membri Afiliaţi.

***

Despre Asociaţia pentru Relaţii cu Investitorii la Bursă din România (ARIR):

ARIR este o organizaţie non-guvernamentală şi non-profit care a fost înfiinţată cu scopul de oferi emitenţilor actuali şi potenţiali o platformă pentru dezvoltarea profesioniştilor în relaţia cu investitorii (IR) şi pentru a contribui la implementarea celor mai bune practici în comunicarea cu investitorii şi în guvernanţă corporativă. A fost înfiinţată în Noiembrie 2018 şi are ca membri companii listate, companii cu potenţial de a deveni companii listate, administratori de fonduri, profesionişti în relaţia cu investitorii, precum şi consultanţi. Membrii fondatori sunt Bursa de Valori Bucureşti (BVB), ALRO, Electromagnetica, Franklin Templeton Management – suc. Bucureşti, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Teraplast, Transelectrica, Daniela Şerban, Cosmin Răduţă şi Tony Romani, în timp ce Electrica, OMV Petrom, Antibiotice, Purcari, Idea Bank, BRK Financial Group, Banca Transilvania şi Transgaz s-au alăturat ca Membri Asociaţi, INNOVA Project Consulting şi ENVISIA ca Membri Afiliaţi.

Urmăriţi-ne pe LinkedIn, Facebook şi Instagram


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.