Comunicat de presă – BEJ Bihor

Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţeană (BEJ) nr.5 Bihor va efectua în zilele de 22 şi 23 septembrie instructajul preşedinţilor şi locţiitorilor celor 655 de secţii de votare de la nivelul judeţului, conform atribuţiilor care îi revin în baza art.32 alin.c) din Legea nr.115/2015 pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale.

Sesiunile de instruire vor avea loc online, în sistem de videoconferinţă, cu suportul tehnic şi logistic a Direcţiei Judeţene de Telecomunicaţii Speciale Bihor şi Instituţiei Prefectului judeţul Bihor după următorul program:

– Marţi 22 septembrie – 2 sesiuni începând cu ora 12:00, respectiv ora 14:30, fiind programate secţiile din municipiul Oradea şi din primele 30 de UAT-uri din judeţ, în ordinea numerotării circumscripţiilor electorale;

– Miercuri 23 septembrie – 2 sesiuni începând cu ora 12:00, respectiv ora 14:30, fiind programate restul secţiilor din cele 101 circumscripţii electorale din judeţul Bihor.

Instructajul va fi coordonat de preşedintele BEJ Bihor judecător Radu Harja, cu participarea reprezentanţilor Autorităţii Electorale Permanente – Biroul Judeţean Bihor, a Direcţiei Judeţene de Statistică Bihor şi a Instituţiei Prefectului judeţul Bihor. De asemenea, pentru o coordonare cât mai eficientă a procesului electoral, la sesiuni vor lua parte inclusiv preşedinţii şi locţiitorii celor 101 circumscripţii electorale organizate la nivelul judeţului.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.