Critic National
critic national stiri 24/7

Comunicat de presă – Candidatul PNL la funcţia de primar al municipiului Sibiu, Adrian Bibu

Susţinătorii lui Adrian Bibu îi îndeamnă pe sibieni să nu îşi risipească voturile

Susţinătorii candidatului PNL la funcţia de primar al municipiului Sibiu, Adrian Bibu, susţin că municipiul se află, pentru prima oară în ultimii 20 de ani, într-un moment care poate face diferenţa: patru ani identici cu ultimii patru sau patru ani care vor însemna un nou început.

Omul de afaceri Vasile Presecan, fostul viceprimar Virgil Popa, medicul Vicenţiu Săceleanu sau profesorul Alexandru Dumbravă sunt doar câţiva dintre cei care cred că sistemul actual de vot, într-un singur tur, îi pune pe sibieni în situaţia de a nu avea decât două opţiuni: Adrian Bibu sau Astrid Fodor. Orice altă alegere echivalează cu un vot risipit.

Vasile Presecan, proprietarul Trans Agape: “E simplu: cine vrea schimbare trebuie să voteze Adrian Bibu! “

Unul dintre cei mai respectaţi oameni de afaceri din Sibiu, proprietarul Trans Agape, Vasile Presecan, explică de ce sibienii care vor o schimbare la nivelul actualei administraţii trebuie să îşi concentreze voturile într-o singură direcţie:

“Îi înţeleg pe cei care îşi doresc un Sibiu mai dinamic, o viziune nouă, tânără, dar toţi aceşti sibieni trebuie să ştie că, în realitate, schimbarea nu o poate face decât acel candidat aflat cel mai aproape de actualul primar în intenţia de vot. Iar acela, inclusiv conform celui mai recent sondaj local, este Adrian Bibu. Nu avem vot în două tururi şi de aceea, câştigă cel care are mai multe voturi. Nu există o a doua şansă pentru gruparea voturilor, există doar una” – spune Presecan.

Omul de afaceri îi îndeamnă pe toţi cei care vor o schimbare să îl susţină pe Adrian Bibu, singurul cu şanse reale de a răsturna situaţia actuală.

“Adrian Bibu merită votul sibienilor care îşi doresc o nouă administraţie. Chiar dacă opţiunile politice ale oamenilor includ alte partide pentru Consiliul Local, sper ca pentru primar să fie susţinut Adrian Bibu”- spune Presecan.

Virgil Popa, fostul viceprimar al Sibiului: “Adrian Bibu sau Astrid Fodor. Orice altă variantă este vot irosit!”

Şi fostul viceprimar Virgil Popa crede că sistemul de vot actual conduce la ideea a doar două opţiuni, deşi, în realitate, acestea par multe.

“Cred că cine este mulţumit de cum a fost condus Sibiul în aceşti patru ani are o singură opţiune. Tot una singură au însă şi cei care vor o altă administraţie, iar această singură opţiune este Adrian Bibu. Nu există, realist vorbind, posibilitatea ca vreun alt candidat să reuşească să recupereze distanţa până la candidatul PNL, să îl depăşească şi să învingă actualul primar. Doar Adrian Bibu poate câştiga, fiind cel mai aproape”- spune Virgil Popa.

Prof. Alexandru Dumbravă: “Avem ocazia de a vota, cu toţii, PENTRU ceva”

Profesorul Alexandru Dumbravă spune că scrutinul de la Sibiu, în sistem de tur unic, dă ocazia oamenilor de a vota, cu toţii, PENTRU ceva.

“Este un bun prilej de a vota cu toţii pentru un tip nou de administraţie, pentru un primar cu viziune, cu energie. Nu este un vot împotriva, ci o ocazie de a susţine, cu toţii, Sibiul de mâine, iar acest lucru se poate face cu şanse mari de reuşită numai dacă simpatizanţii partidelor aflate în competiţie înţeleg că, în realitate, doar Adrian Bibu poate strânge voturile necesare”- spune Dumbravă.

Medicul Vicenţiu Săceleanu: “Numai voturile pentru Adrian Bibu pot produce schimbare la Primăria Sibiu!”

Medicul Vicenţiu Săceleanu este de părere că sistemul de vot într-un singur tur a creat o stare de suficienţă la nivelul multor primării din România, inclusiv la nivelul Sibiului şi că este nevoie de o grupare înţeleaptă a voturilor, echivalentă cu un duş rece.

“La Sibiu, numai prezenţa în competiţie a lui Adrian Bibu a făcut ca administraţia să se dezmorţească, să anunţe realizări pe bandă rulantă zi de zi. Altfel, în contextul votului într-un singur tur, starea de suficienţă continuă până la alegeri. Este nevoie să dezmorţim acest oraş dezmorţindu-i conducerea. Iar acest lucru se poate face numai prin concentrarea voturilor către singurul candidat care poate, realist, câştiga alegerile: Adrian Bibu”- spune dr. Vicenţiu Săceleanu.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi