Critic National
critic national stiri 24/7

Comunicat de presă – Consiliul Judeţean Iaşi

Pregătiri pentru iarnă

Consiliul Judeţean Iaşi, prin Direcţia Judeţeană de Administrare a Drumurilor şi Podurilor, a semnat acordul-cadru privind activitatea de deszăpezire a drumurilor judeţene pentru perioada 2020-2022.

Acordul a fost încheiat cu asocierea formată din firmele SC Eky Route SRL, SC Enviro Construct SRL. Perioada de desfăşurare este cuprinsă în intervalul 1 noiembrie 2020- 15 martie 2022. Contractele subsecvente se vor încheia în fiecare sezon, respectiv 1 noiembrie 2020-15 martie 2021 şi 1 noiembrie 2021-15 martie 2022.

În cazuri excepţionale, când fenomenele meteo periculoase care pot pune în pericol viaţa populaţiei (semnalizate prin avetizări tip cod galben, verde sau cod roşu emise de Administraţia Naţională de Meteorologie sau Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă) apar în afara perioadei de valabilitate a contractului subsecvent sezonului respectiv, se va încheia un nou contract subsecvent între părţi, cu o durată ce va include perioada desfăşurării fenomenelor periculoase şi pe cea strict necesară eliminării efectelor.

Valoarea totală a acordului-cadru încheiat este de 16.928.251,70 lei ( inclusiv TVA).

Serviciul Comunicare al Consiliului Judeţean Iaşi


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi