Comunicat de presă – Festivalul „Sibiul de odinioară”

Începe Sibiul de Odinioară – Trei zile cu concerte şi street food park în Parcul Tineretului – Talisman şi Ducu Bertzi, cap de afiş la festival

* Festivalul ”Sibiul de Odinioară” debutează vineri la ora 11.00 şi are loc în perioada 4-6 septembrie în Parcul Tineretului.

* ”Street Food Park”-ul şi concertele cu Onenightstand, Semnal M, Talisman, Emeric Imre, Ducu Bertzi şi Mircea Vintilă, sunt cap de afiş la evenimentul ce are loc în Parcul Tineretului.

Sibienii au un motiv în plus ca să iasă din casă în acest final de săptămână. Parcul Tineretului este în premieră gazdă pentru unul dintre cele mai galonate festivaluri din oraş. ”Sibiul de Odinioară” vă dă întâlnire şi în acest an cu muzica bună şi concertele de calitate, şi vă întâmpină cu surprize noi.

Aşa cum ne-au obişnuit încă de la prima ediţie, organizatorii ne răsfaţă şi în an cu concerte şi muzică de calitate. În premieră veţi avea parte de o primă zi cu muzică retro. MC Dylma vă îmbie pe 4 septembrie cu hituri din anii 70 – 80 – 90. Pe scena ”Sibiul de Odinioară”, vor urca apoi pe 5 septembrie, trupele Onenightstand, Semnal M şi Talisman. Folk-ul este la putere pe 6 septembrie. Pe scena din Parcul Tineretului vor urca Emeric Imre, Ducu Bertzi şi Mircea Vintilă.

Street Food Park cu mâncăruri delicioase

Sibiul de Odinioară vine cu o surpriză pentru gurmanzi şi îi invită să îşi răsfeţe gusturile la ”Street Food Park”. Doisprezece food truck-uri te aşteaptă să guşti din preparatele lor, în parcul Tineretului, în perioada 4-6 septembrie. Acolo veţi găsi parcate şi pregătiţi să vă întâmpine cu mâncăruri şi deserturi bune pe cei de la Bătrânu Sas, Wing Eat, Mexican Bizness, Pasta Truck, Schnitzel on wheels, Romanian Burger, Tom Cooks, Thaice Cream, Chimney Cake Bros, Mr. Cannoli, Sucre şi Olha Coffee. ”Am decis să aducem un plus ediţiei din acest an şi am acordat o atenţie şi mai mare laturei culinare. Invităm sibienii să se delecteze cu produsele preparate la cele doisprezece food-truck-uri participante”, mai spun organizatorii.

Street Food Park continuă la Foodie

De altfel ”Street Food Park” continuă şi după ”Sibiul de Odinioară”, pentru că de luni 7 septembrie începe cel mai galonat festival culinar al toamnei – ”Foodie – Street Food Cuisine”. Evenimentul are loc tot în Parcul Tineretului şi se încheie în 13 septembrie.

Program Sibiul de Odinioară 2020:
11.00 – 22.30
Concerte & DJ:

4 septembrie
Dylma – 16.00

5 septembrie
Dylma – 15.00
Onenightstand – 18.30
Semnal M – 19.30
Talisman – 20.30
Dylma 21.30

6 septembrie:
Dylma – 15.00
Emeric Imre – 18.30
Ducu Bertzi – 19.30
Mircea Vintilă – 20.30
Dylma – 21.30

Acces liber în limita locurilor disponibile şi pauze de dezinfectare

Dată fiind actuala situaţie sanitară din România, accesul persoanelor în spaţiul de eveniment va fi permis în limita locurilor disponibile, respectiv maxim 500 de persoane în acelaşi timp în locaţie.

Toate acţiunile şi activităţile vor respecta normele de distanţare fizică de 2 metri impuse de legislaţia în vigoare. De asemenea accesul persoanelor va fi permis doar în urma unui triaj epidemiologic (temperatură + mască de protecţie).

Pentru o desfăşurare în condiţii de maximă siguranţă sanitară, în fiecare zi vor fi două pauze dezinfectare, în intervalurile orare 12.30 – 13.30 şi 17.30 – 18.30.

„Sibiul de odinioară” este o acţiune cofinanţată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu şi de Consiliul Judeţean Sibiu şi organizată de Asociaţia Sibiul de Odinioară.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.