Critic National
critic national stiri 24/7

Comunicat de presă – Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Vâlcea

În data de 27 septembrie a.c., orele 01.00 grupa de supraveghere şi intervenţie Horezu aflată în serviciu, a fost sesizată printr-un apel 112 cu privire la un furt ce ar fi avut loc pe raza oraşului.

Jandarmii s-au deplasat la faţa locului, unde au constatat că cele sesizate se confirmă, în fapt, persoane necunoscute ar fi pătruns într-o societate comercială de unde ar fi sustras o sumă de bani.

În baza semnalmentelor oferite de administratorul societăţii şi în urma vizionării imaginilor de pe sistemul de supraveghere video, jandarmii au plecat în căutarea a 2 persoane de sex masculin.

În aproximativ 15 minute, în autogara de pe raza oraşului, jandarmii au identificat două persoane care corespundeau semnalmentelor, iar la vederea jandarmilor aceştia au luat-o la fugă.

La somarea jandarmilor aceştia s-au oprit, iar în urma legitimării s-a constatat că cei doi tineri, au vârstele cuprinse între 16-17 ani, unul având domiciliul in judeţul Vasului şi unul în municipiul Bucureşti.

Tinerii au fost conduşi la sediul Poliţiei Horezu unde au recunoscut faptul că au sustras din magazin suma de 200 lei, precum şi faptul că la o oră anterioară au sustras din alt spaţiu comercial un număr de opt telefoane mobile de diferite mărci.

Jandarmii au întocmit actele de constatare a infracţiunii flagrante si predate organelor în drept pentru continuarea cercetărilor.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi