Critic National
critic national stiri 24/7

Comunicat de presă – Instituţia Prefectului Judeţului Vâlcea

CENTRUL JUDEŢEAN DE COORDONARE ŞI CONDUCERE A INTERVENŢIEI

INFORMARE DE PRESĂ

Potrivit datelor Direcţiei de Sănătate Publică, pe teritoriul judeţului Vâlcea au fost confirmate, de la începutul pandemiei şi până în prezent, 2005 cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2.

În prezent, în unităţile sanitare dedicate din judeţul Vâlcea se află internate 115 persoane confirmate pozitiv, starea de sănătate a acestora fiind următoarea: 35 sunt asimptomatice şi cu forme uşoare ale infecţiei, 75 au forme medii şi 5 sunt internate în secţia ATI.

În ultimele 24 de ore au fost internate în spitalele din Vâlcea opt persoane confirmate pozitiv cu virusul SARS-COV-2.

Numărul persoanelor declarate vindecate până acum este de 1.135 din cele internate în unităţi sanitare de la începutul pandemiei.

În judeţ, în baza definiţiei de caz şi a protocolului medical, până la această dată, au fost realizate 16.984 de teste.

În baza Legii 136/2020, privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătăţii publice în situaţii de risc epidemiologic şi biologic, Direcţia de Sănătate Publică Vâlcea a emis, în ultimele 24 de ore, 48 de decizii de izolare şi 72 de decizii de carantină, în prezent, 405 persoane aflându-se în carantină la domiciliu sau la locaţia declarată şi 351 de persoane se află în izolare (anchetă epidemiologică – decizie de prelungire a izolării la domiciliu).


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi