Comunicat de presă – PMP Sector 3

PNL recunoaşte că a greşit să nu îl aleagă pe Mihail Neamţu candidat unic la Sectorul 3. Încă mai e timp să luaţi decizia corectă!

În miezul campaniei electorale, peneliştii îşi dau seama ce gafă politică au făcut, lăsându-l pe ex-primarul Negoiţă să mărşăluiască spre un nou mandat. Prin vocea prim-vicepreşedintelui partidului, Rareş Bogdan, ei admit că Mihail Neamţu era alegerea corectă.

„La Sectorul 3 a fost una dintre marile păcăleli şi îmi pare rău că nu ne-am concentrat cu un candidat unic, fără Mihail Neamţu şi cu Adrian sau doar cu Mihail Neamţu fără Adrian, pentru că a fost una dintre marile păcăleli că Negoiţă nu poate fi bătut. Negoiţă, în toate sondajele noastre, are între 34% si 38%, era de bătut. Dacă aveam un unic candidat, Dreapta, îl pulverizam, n-avea nicio şansă Negoiţă”, a spus liderul PNL, într-o intervenţie la TV.

Aşa este, domnule Rareş Bogdan, Negoiţă poate fi bătut, sondajele sunt corecte. Iar acele sondaje mai arată foarte clar încă o realitate – cine este singurul care îl putea învinge: Mihai Neamţu! Candidatul Partidului Mişcarea Populară este cotat cu şansa a doua, cu 15,2% din voturi, în timp ce candidatul dumneavoastră, Adrian Moraru e mult în spate, cu doar 9,7% intenţie de vot.

Dar să nu vă pară rău! Deşi noi, PMP Sector 3, v-am atenţionat că faceţi o mare greşeală, pe care o recunoaşteţi abia acum, încă puteţi îndrepta situaţia!

Altfel, cetăţenii Sectorului 3 vă pot suspecta de rea intenţie. Pentru că, în ciuda evidenţei din sondajele de opiniei, continuaţi să pariaţi pe un cal mort, în avantajul lui Robert Negoiţă. Ce interese aţi avea că el să rămână primar încă un mandat?

Domnule Ludovic Orban, domnule Rareş Bogdan, domnule Antonel Tănase, vă lansăm public provocarea de a decide, măcar în al 12-lea ceas, să îl susţineţi pe Mihail Neamţu ca unic candidat al dreptei unite. Faceţi această alegere firească, şi veţi vedea că Negoiţă va fi învins!

Aşa să ne ajute Dumnezeu!

Reuşim împreună

Echipa PMP Sector 3


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.