Critic National
critic national stiri 24/7

Comunicat de presă – PNL – Filiala Bacău

Ludovic Orban: “Trebuie schimbat destinul Oneştiului, oraş distrus de mafia PSD şi care-l ţine încă în sărăcie!”

Oraşul Oneşti pare părăsit, dacă treci seara pe stradă, mai vezi lumină la două din zece geamuri, pentru că oamenii au plecat, din lipsă de variante, este concluzia premierului Ludovic Orban, aflat în această dimineaţă în vizită în judeţul Bacău. “Rafo a fost distrusă de mafia PSD, Oneştiul este ţinut în sărăcie şi dezolare de PSD, care a condus fără responsabilitate şi respect oraşul. Pare că nu mai există viaţă, au plecat mii de oameni tineri. Trebuie să-i schimbăm destinul, să relansăm Oneştiul, care poate redeveni un pol de dezvoltare economică pentru tot arealul Văii Trotuşului şi nu numai.

Guvernul va susţine orice proiect viabil, dar are nevoie de un partener, de o guvernare locală cu viziune, de un primar cu viziune, al mileniului al treilea, care să cunoască instrumentele moderne de administraţie. Elena Paşcu-Apăvăloaie, de la Primăria Oneşti, şi Ionel Palăr, de la Consiliul Judeţean Bacău pot miza pe mine că guvernul îi va sprijini în dezvoltarea oraşului”, a declarat prim-ministrul Ludovic Orban, la Oneşti.

Ionel Palăr, candidatul Alianţei PNL – USR-PLUS la preşedinţia Consiliului Judeţean Bacău, crede că oneştenii nu mai trebuie minţiţi şi au nevoie de o schimbare majoră. “Împreună cu Elena Paşcu-Apăvăloaie, candidata Alienţei PNL – USR-PLUS la Primăria Oneşti, avem un program realist, vrem să construim un parc industrial cu o componentă tehnologică şi ştiinţifică.

Sunt fonduri europene pentru asta, avem bună credinţă şi vrem ca şi la Oneşti să se întâmple lucruri care să le redea locuitorilor demnitatea şi speranţa. Iar prezenţa premierului României este o garanţie că acest proiect ambiţios poate fi implementat. După 30 de ani de PSD, trebuie să dăm un restart pentru Oneşti şi pentru întreg judeţul Bacău.

România se mişcă, trebuie şi noi să o luăm pe drumul dezvoltării. Ne despart 150 de km de Ardeal, sunt convins că şi noi putem trăi ca ei”, consideră Ionel Palăr, în timp ce Elena Paşcu-Apăvăloaie este convinsă că parcul industrial este soluţia pentru a rezolva principala prioritate a oraşului, crearea de locuri de muncă

Biroul de presă PNL Bacău


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi