Critic National
critic national stiri 24/7

Comunicat de presă – PNL Hunedoara

PSD VA PIERDE ALEGERILE ŞI ÎN ORAŞUL GEOAGIU, DEVENIND ASTFEL VICTIMA PROPRIILOR NEREALIZĂRI

În perioada 04.09.2020 – 14.09.2020, Filiala Judeţeană PNL Hunedoara a comandat realizarea unui sondaj de opinie la nivelul oraşului Geoagiu şi satelor aparţinătoare.

Rezultatele sondajului arată realitatea din teren şi faptul că cetăţenii din acest oraş îşi doresc o schimbare în bine pentru ei. După patru ani în care oraşul a fost condus de un primar trecut dintr-un partid într-altul, cetăţenii şi-au dat seama că aşa nu se mai poate.

În ultimele zile am asistat la o victimizare a domnului Vasile Cărăguţ, fostul primar al Oraşului Geoagiu, acesta fiind demis din funcţie conform legii, alături de alte 130 de persoane, primari, consilieri judeţeni şi locali din întreg Judeţul Hunedoara, care şi-au pierdut mandatele pentru că au trecut de la un partid la altul. Domnul Vasile Cărăguţ a fost singura persoană dintre cei enumeraţi mai sus, care nu a acceptat bărbăteşte că legea trebuie respectată şi că atunci când schimbi regulile în timpul jocului trebuie să îţi asumi consecinţele. Din acest motiv şi din cauza lipsei realizărilor din cei 4 ani de mandat, cetăţenii îl vor taxa la vot pentru a nu-i da şansa să repete aceleaşi greşeli.

Aşadar, rezultatele sondajului realizat ne indică ceea ce bănuiam: Ovidiu Vlad, candidatul PNL la Primăria Oraşului Geoagiu va câştiga alegerile şi localitatea va avea ocazia în sfârşit să se dezvolte şi să arate ca o localitate din secolul XXI.

În urma sondajului realizat, rezultatele măsurătorilor pentru candidaţii la funcţia de primar, arată astfel:
1. Vlad Ovidiu (PNL) 47%;
2. Cărăguţ Vasile: (PSD) 38%;
3. Danciu Aurel: (PPUsl) 8%;
4. Raul Cucuruz: (USR) 3%;
5. Cazan Agripina: (PRO România) 2%;
6. NS/NR: 2%.

Rezultatele grafice se prezintă în felul următor:

Geoagiu are acum o şansă enormă şi această şansă se numeşte Ovidiu Vlad. În ultimii 4 ani, cetăţenii Oraşului Geoagiu au văzut un amator în fruntea primăriei, un primar pentru care plapuma a fost prea grea şi ,,faptele” s-au tot lăsat aşteptate. La Geoagiu, un primar bun va putea conduce profesioniştii din cadrul primăriei şi va putea dezvolta zona. În următorii 4 ani Ovidiu Vlad va avea susţinere din partea Guvernului şi a Consiliului Judeţean Hunedoara şi va putea să realizeze ce şi-a propus prin programul electoral. Cei care au ultimul cuvânt de spus sunt cetăţenii care dacă vor vota primarul şi echipa de consilieri propuşi de Partidul Naţional Liberal, vor avea şansa unui trai mai bun.

Lucian Heiuş, preşedintele organizaţiei judeţene PNL Hunedoara.

Date tehnice privind sondajul de opinie realizat:

“REGIO POL VEST”

HUNEDOARA, TIMIS, CARAS-SEVERIN, ARAD
Oraşul GEOAGIU – jud. Hunedoara
SEPTEMBRIE 2020
STUDII DE PIATA – SONDAJE DE OPINIE
SERIA
“REGIO POL VEST”

TIPUL SONDAJULUI: METODA DIRECTA: Interviuri faţă în faţă, la domiciliul repondentului

VOLUMUL REALIZAT AL ESANTIONULUI: 610 interviuri la nivelul populatiei 18+

EROARE STATISTICA: +/- 3,5 % la un nivel de incredere de 95%

PERIOADA REALIZARII STUDIULUI: 04.09.2020 – 14.09.2020


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi