Critic National
critic national stiri 24/7

Comunicat de presă – Primăria Sector 2

Prima piaţă cu produse tradiţionale româneşti ieftine s-a deschis în sectorul 2

Prima piaţă din Bucureşti dedicată exclusiv produselor româneşti pentru pensionari şi studenţi s-a deschis sâmbătă, 19 septembrie 2020 pe strada Cremeniţa nr.15 din cartierul Colentina.

În prezenţa locuitorilor sectorului 2, a domnului viceprimar Dan Cristian Popescu, îndrăgiţii actori Florin Petrescu – Axinte şi Nae Lăzărescu au deschis oficial noua piaţă.

“Mă bucur nespus că proiectul meu, Piaţa Românilor, a devenit realitate, a declarat cu această ocazie domnul viceprimar Dan Cristian Popescu. În această piaţă, pensionarii din sectorul 2, pe baza talonului de pensie, beneficiază de o reducere de 26%. Vreau să venim în sprijinul persoanelor în vârstă, ale căror pensii s-au majorat anul acesta doar cu 14%, în loc de 40%.

De asemenea, studenţii care învaţă în sectorul 2, pe baza carnetului de student, beneficiază de o reducere de 15% la produsele cumpărate.

În sectorul 2 nu lăsăm pe nimeni în urmă! În această perioadă grea, administraţia locală trebuie să găsească soluţii pentru toţi locuitorii sectorului”, a încheiat domnul viceprimar Dan Cristian Popescu.

COMPARTIMENTUL PROTOCOL
ŞI RELAŢII CU MASS-MEDIA
19.09.2020


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi