Comunicat de presă – PSD Cluj-Napoca

Consilierii locali PSD Cluj-Napoca solicită primarului Emil Boc alocarea în regim de urgenţă a sumei de bani necesară testării tuturor cadrelor didactice din Cluj-Napoca!

Înainte cu câteva zile de începerea şcolii există o mare îngrijorare în rândul părinţilor, copiilor care vor începe şcoala, cu privire la riscurile la care îşi expun copiii.

„Dacă nu suntem în stare să ieşim cu un program de testare a tuturor elevilor aşa cum se întâmplă în Bucureşti, măcar să facem un efort în să acoperim riscul de îmbolnăvire a cadrelor didactice. Puteţi lua, domnule primar Emil Boc, exemplul Madridului care îşi testează toţi profesorii.

Haideţi să lăsăm la o parte campania electorală, împărţirea de materiale politice în oraş şi alte acţiuni de imagine şi să facem ce trebuie pentru siguranţa copiilor şi a familiilor acestora.

Solicităm convocarea în regim de urgenţă a unei şedinţe de consiliu local pentru alocarea acestor sume necesare asigurării unor minime siguranţe.

În Cluj-Napoca, oraşul de 5 stele, nu asigurăm măşti copiilor, nu se asigură suficiente materiale dezinfectante în şcoli, nu suntem în stare să lăsăm alte ambiţii politicianiste pentru a avea un început de şcoală în siguranţă.

Cu siguranţă că acest mesaj se îndreaptă şi către preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe” au declarat consilierii locali ai PSD Cluj-Napoca.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.