Critic National
critic national stiri 24/7

Comunicat de presă – STB SA

Informare privind incidentul în care un vatman a fost împuşcat de un participant la trafic

Astăzi, 17 septembrie 2020, în jurul orei 10:40, un conducător de tramvai de pe linia 25, care circula pe Şoseaua Giurgiului – sens CFR Progresul, la plecare din staţia “Muzeul Bacovia”, a fost împuşcat cu un pistol cu aer comprimat de către un participant la trafic, fiind rănit uşor în zona capului.

După pornirea tramvaiului din staţie, o călătoare a alergat să se urce în tramvai, iar acesta nu a mai putut opri. Conducătorul unui autoturism BMW aflat în trafic, care circula paralel cu vagonul a observat şi i-a adus injurii vatmanului. După discuţia cu acesta, a scos şi a folosit un pistol cu aer comprimat, rănindu-l uşor.

Nu au fost necesare intervenţii medicale, iar vatmanul în vârstă de 45 de ani se află în afara oricărui pericol.

Tramvaiul s-a retras la depoul Giurgiului. Circulaţia tramvaielor pe Şos. Giurgiului nu a fost afectată. Cazul este în cercetare de către organele de poliţie.

Societatea de Transport Bucureşti îşi exprimă îngrijorarea faţă de o astfel de manifestare violentă, care ar fi putut să aibă repercusiuni grave atât asupra vatmanului, cât şi asupra călătorilor şi a celorlalţi participanţi la trafic.

Biroul de Presă al STB SA


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi