Comunicat de presă – UNATC „I. L. Caragiale” Bucureşti

Deschiderea anului universitar la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I. L. Caragiale”

Pe 1 octombrie, UNATC „I. L. Caragiale” Bucureşti deschide anul universitar 2020 – 2021, în prezenţa unor înalte oficialităţi, rectori ai universităţilor din Bucureşti şi membrii ai Senatului UNATC.

Evenimentul va avea loc în Grădina Botanică (Şos. Cotroceni nr. 32) – Grădina Italiană, începând cu ora 10,00.

Anul acesta, universitatea noastră, una dintre cele mai vechi şcoli de artă teatrală şi cinematografică din lume, serbează 70 de ani de la înfiinţare.

Accesul la eveniment se face pe bază de listă nominală şi confirmare prealabilă. Reprezentanţii presei interesaţi sunt rugaţi să se înscrie nominal, cu CNP, la biroul de presă UNATC – [email protected] , pentru a primi şi informaţiile legate de măsurile luate de organizatori pentru evitarea aglomerării şi respectarea distanţării pe toată durata ceremoniei.

În ziua festivităţii de deschidere a Anului Universitar 2020-2021, transmisia poate fi preluată prin intermediul TVR care va ridica pe feed semnalul. Coordonatele acestuia vor fi transmise în ziua premergătoare evenimentului.

Persoană de contact din partea TVR:
Laura Neagu, [email protected]

Biroul de PR, Comunicare, Imagine


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.