Critic National
critic national stiri 24/7

Comunicat de presă – USR Vrancea

Copreşedintele Alianţei USR PLUS, Dan Barna, care a fost prezent la Focşani duminică, 20 septembrie, pentru a o susţine pe Corina Atanasiu în cursa pentru Primărie, a dorit să transmită presei locale mesajul de mai jos, în contextul dezinformărilor publicate de ziarul “Ediţie de Vrancea”, utilizat ca ziar de campanie de PNL Vrancea.

“Focşaniul merită să-l înlocuiască pe actualul primar PSD, Cristi Misăilă, dar nu cu Ion Ştefan deoarece ar fi ca şi cum focşănenii ar înlocui un rău cu un alt rău.

Cel mai potrivit candidat pentru Primăria Focşani, singurul pe care îl susţin, este Corina Atanasiu, un profesionist, care a demonstrat acest lucru, un om cu viziune şi care are soluţii la problemele focşănenilor.

În nici un caz nu l-aş vota pe Ion Ştefan, aşa cum nu l-aş vota nici pe PSD-istul Cristi Misăilă.

Ion Ştefan nu se califică nici profesional şi nici moral ca să conducă un oraş precum Focşaniul. Ca profesionist, nu am văzut să-şi fi demonstrat expertiza pe undeva (semnarea unor contracte sau participarea la şedinţe la minister nu este o demonstraţie de profesionalism), iar ca cetăţean, aşa cum singur a mărturisit, este un evazionist care nu şi-a plătit taxele şi impozitele vreme de 20 de ani.

Cu atât mai mult nu m-aş afişa alături de Ion Ştefan care, vreme de patru săptămâni, nu a făcut altceva decât să-i atace pe colegii mei din USR Vrancea şi să-i protejeze cu o grijă suspectă pe Cristi Misăilă şi pe cei din PSD.

Speculaţiile vehiculate de Ion Ştefan şi staff-ul său de campanie prin presa de partid în legătură cu un aşa zis sprijin al meu sunt doar minciuni şi exagerări de campanie, fără legătură cu realitatea.

Pot înţelege exagerările dintr-o campanie electorală, într-o anumită măsură, dar Ion Ştefan a depăşit acesta măsură cu o grindă.

Eu, Dan Barna, o susţin pe Corina Atanasiu, garantez pentru ea şi vă îndemn să o votaţi!”

Departamentul de Comunicare al USR Vrancea


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi