Copiii din școlile unde vor fi secții de votare învață online

A fost prima zi de ore online, din noul an școlar, și pentru elevii din clasele primare sau cei din anii terminali. Cele mai multe unități de învățământ se transformă în secții de vot în toată tara. Copiii vor învăța de acasă și în primele două zile din săptămâna viitoare. Unii deja plâng după orele din clasă și nici părinții nu sunt prea încântați de cum decurg lucrurile de la distanță.

De astăzi și până marți cursurile din școlile în care vor fi organizate secții de votare s-au suspendat fizic, iar întreaga activitate a elevilor s-a mutat în mediul online. Cadrele didactice țin orele de acasă după orarul elevilor. Toată această situație vine însă cu provocări atât pentru dascăli cât și pentru elevi, mai ales pentru cei din clasele de învățământ primar.

Părinții care au stat acasă au putut să-și facă o părere despre cum se țin acum orele, la finalul celei de a doua săptămâni de școală.

Elevii din clasele pregătitoare spun că, pentru ei, ziua de astăzi a fost un experiment din care nu au înțeles mare lucru.

Nici pentru învățători nu a fost simplu. Mai ales pentru cei care predau la clasa pregătitoare.

Specialiștii în analiza comportamentala spun că exista o explicație pentru situațiile stresante cu care ne confruntam.

O parte dintre elevi se vor întoarce de miercuri la scoală. O alta revine la programul hibrid iar, o a treia categorie așteaptă ieșirea din scenariul roșu, unde aventura virtuala vă continua cu alte necunoscute și alte provcari.

 


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top