Cosmin Contra i-a cerut lui Pablo Cortacero să plătească urgent salariile la Dinamo. Ce răspuns i-a dat omul de afaceri din Spania. Antrenorul, lăudat de patron. „Este foarte motivat”

Cosmin Contra este foarte implicat în proiectul Dinamo. Deși nu are o funcție administrativă este foarte interesant ca jucătorii să fie plătiți la zi. A avut o discuție în acest sens și cu Pablo Cortacero. Omul de afaceri i-a promis că va rezolva situația în câteva zile. Cosmin Contra nu este deloc încântat că jucătorii nu sunt plătiți la zi. Este vorba de fotbaliștii vechi, nu de cei care au venit în această vară. Noile achiziții nu au împlinit o lună de când sunt în România și nu au avut zi de salariu. Antrenorul a purtat o discuție cu investitorul spaniol și i-a transmis că își dorește foarte tare ca jucătorii să-și primească toți banii. Cosmin Contra vrea ca jucătorii să fie plătiți la zi Cosmin Contra a spus clar că pentru el este foarte important ca salariile să se plătească la timp. În cât timp se va întâmpla asta? „Așa cum ți-am spus, săptămâna asta se vor plăti întârzierile pe care le-a lăsat fostul patron, o lună la unii, la alții chiar o lună și jumătate (n.r. până pe 15 august). Erau înainte patru sau cinci luni care nu erau plătite. Săptămâna aceasta se va lichida totul și de acolo vor fi plătiți la timp jucătorii așa cum li s-a promis”, a declarat omul de afaceri spaniol. Cortacero, încântat de Cosmin Contra Dinamo a început sezonul cu Gigi Mulțescu pe bancă. Din etapa a doua echipa este condusă de Cosmin Contra. Cortacero este încântat de colaborarea cu fostul selecționer al naționalei de seniori a României. „El este foarte încântat de acest proiect, este foarte motivat și reușește să-i facă și pe jucători să fie așa. Pentru mine era un om fundamental în acest proiect deoarece știa foarte bine ce se întâmplă la Dinamo, mai fusese aici, a fost selecționerul României, știe cultura, știe să vorbească spaniolă, știe română, pentru noi era foarte important ca să ne putem implementa proiectul nostru. Rezultatele pot să vină sau să nu vină, (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.