Dan Petrescu, mesaj clar către conducere! Cere transferuri și pune piciorul în prag: „Dacă nu ne calificăm, nu va fi bine pentru echipă!”

Dan Petrescu a încercat să își păstreze calmul după a doua remiză pe teren propriu, de la startul campionatului. CFR Cluj a terminat la egalitate, 0-0, cu Chindia, iar antrenorul cere întăriri și avertizează că echipa va intra în criză în cazul în care va rata calificarea în grupele Europa League. Dan Petrescu a schimbat zece jucători fața de meciul din Suedia, când CFR Cluj a câștigat cu Djurgarden și s-a calificat în play-off-ul Europa League. Rezervele nu s-au ridicat la nivelul așteptat, iar antrenorul trage un semnal de alarmă. Dan Petrescu, mesaj clar către conducere! Cere transferuri și pune piciorul în prag „Rezultatul nu mă deranjează, eu când fac 0-0 nu am… M-a deranjat felul în care am jucat prima repriză. Când odihnești jucătorii, îți pare rău că i-ai odihnit. S-a văzut că avem nevoie de jucători. Mai avem nevoie de jucători buni ca să schimbe ceva la CFR. Dar din păcate mai avem doar o săptămânaă și nu știu dacă mai avem timp” , a declarat Dan Petrescu la Digi Sport, la finalul partidei. Dan Petrescu l-a pus la zid pe arbitrul Florin Marcu, i-a lăudat pe oaspeți, dar a lansat și un avertisment către conducere. „Dacă nu ne calificăm, vor fi probleme” „Totul m-a deranjat la arbitru. Nu s-a jucat, stăteau pe jos. Puteau să câștige, nu înțeleg de ce au făcut asta. Am zis că ei nu mai sunt echipa de anul trecut. Eu preferam să pregătim meciul cu un moral bun, dar acum va fi și mai mare stres și tensiune. Cristi Manea nu a jucat de nu știu când, a avut problemele cu coronavirusul. Nu avem ce face, trebuie să ne calificăm, altă soluție nu avem. Dacă nu ne calificăm, nu va fi bine pentru echipă, dacă ne calificăm, ar putea fi liniște la echipă. Sper să îi citesc bine, să îi ghicesc, să reușim să ne calificăm, nu mai contează nimic decât calificarea”, a mai spus Dan Petrescu. Dan Petrescu îi arată ușa lui Bilel Omrani Dan Petrescu a (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.