Dănuț Lupu îl „înțeapă” pe Cosmin Contra: „A spus că dacă nu se plătesc salariile, nu se mai duce la antrenament! Nu s-au plătit!”

Dănuț Lupu (53 de ani), fost mijlocaș la Dinamo București, nu are prea multă încredere în noua conducere din „Ștefan cel Mare” și îi atrage atenția și antrenorului Cosmin Contra. După ce ProSport a informat cu privire la restanțele salariale, iar clubul Dinamo București a negat printr-un comunicat postat pe pagina oficială de Facebook, antrenorul Cosmin Contra a confirmat că salariile jucătorilor nu sunt plătite în totalitate. Dănuț Lupu, mesaj pentru Cosmin Contra Fost fotbalist important pentru Dinamo, Rapid și echipa națională a României, Dănuț Lupu a confirmat că jucătorii din „Ștefan cel Mare” au restanțe salariale. Mai mult decât atât, acesta a ținut să îi reamitească lui Cosmin Contra faptul că a anunțat că nu se mai prezintă la antrenament dacă noua conducere nu plătește salariile. „În a doua repriză a meciului cu Gaz Metan, da, au jucat bine, dar eu zic că mai au de muncă. E greu să faci o echipă competitivă. Îți trebuie cel puțin 3-4, să nu zic 6 luni. Borja Valle de ce a ajuns în România dacă e așa bun? Sau poate în altă parte nu îi dădea nimeni salariul din România. Dinamo are un patron cu milioane, miliarde, dar nu a fost în stare să plătească două salarii? Eu îl respect pe «Guriță», dar el a spus că dacă nu se plătesc salariile până vineri, nu se mai duce la antrenament. Nu s-au plătit. La salariile pe care spun că le vor plăti, e un lucru bun, dar deocambdată, din ce știu eu, nu au plătit niciun salariu. În prima etapă nu au avut bani să joace pe Arena Națională, noroc că a făcut domnul Bălănescu o șmecherie de-aia drăguță de-ale lui”, a spus Dănuț Lupu, la Digi Sport. Declarația lui Cosmin Contra „Nu e nicio problemă între mine și directorul sportiv. Încercăm să rezolvăm multele probleme care există în momentul de față la nivel de club și la nivel de echipă. Salariile jucătorilor vor fi plătite, stați liniștiți din acest punct de vedere, (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top