Dezvăluirile incredibile ale unui oficial de la Dinamo: „Eram pe drum spre stadion, dar m-am întors când am aflat primul 11”. Critici dure pentru jucători: „Lotul e sub orice critică!”

Cornel Țălnar (63 de ani), director tehnic în cadrul clubului Dinamo, a vorbit în premieră despre noul proiect din „Ștefan cel Mare”, cu investitori spanioli la conducere, dar și despre debutul cu stângul al lui Cosmin Contra. Dinamo a pierdut primul meci cu Cosmin Contra pe banca tehnică, scor 0-1 în fața celor de la Chindia Târgoviște, în etapa a doua a Ligii 1. Cornel Țălnar: „Lotul lui Dinamo e sub orice critică” „Eu eram în drum spre Ploiești și, în momentul în care am văzut echipa, m-am întors, pentru că eram sigur că o să se întâmple ce s-a întâmplat. Echipa lui Dinamo este departe de cea care să se lupte la play-off.  Prin venirea a 6-7 jucători peste media a ceea ce e la Dinamo, probabil se va reveni acolo, în topul fotbalului. Lotul e într-o situație neclară, au plecat mulți fotbaliști. Lotul lui Dinamo ala ora actuală este sub orice critică, să fim serioși. Au fost 5 antrenori sezonul trecut. Chiar nu a fost niciunul bun?  Ca să rămânem cu jucătorii de acum…. Am fost într-o moarte clinică. E nevoie de jucători, nu contează că vin din Spania, din România”, a spus Cornel Țălnar, la Digi Sport. Cornel Țălnar, responsabil de echipa a doua În ceea ce îl privește, Cornel Țălnar a explicat că responsabilitatea lui va fi dezvoltarea echipei secunde și a Centrului de Copii și Juniori al lui Dinamo. „Eu sunt director tehnic la Dinamo, la nivelul echipei a doua, la echipele de copii și junior. La nivelul primei echipe, eu sunt acolo cu orice sfaturi are nevoie Cosmin Contra. Eu mă ocup de echipa a doua și de academia lui Dinamo pe care vrem să o punem pe picioare. Eu le-am spus (n.r. spaniolilor) că doresc această echipă a doua să fie pusă pe tapet. Dinamo fără echipa a doua nu poate să aibă acea continuitate și jucătorii tineri nu pot să aibă un progres pentru că la 19 ani termină junioratul și pleacă la fel și fel de echipe. Mă bucur din (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.