Critic National
critic national stiri 24/7

Dinamoviștii, replică pentru Dănuț Lupu după declarația controversată despre Cătălin Hîldan: „Porți pe mânecă o etichetă cu prețul”

Dănuț Lupu a anunțat la ProSport Live că multe glorii dinamoviste au fost uitate, iar în cazul lui Cătălin Hîldan crede că este vorba de marketing. Declarația i-a deranjat pe fanii roș-albi din PCH – Peluza Cătălin Hîldan – și i-au oferit replica fostul mijlocaș ce în trecut a activat în „Ștefan cel Mare”. „Noi îl respectăm pentru că a îmbrăcat cândva tricoul lui Dinamo. Și dorim să ni-l amintim pentru felul cum știa să fure mingea și să o ascundă de adversar. Ar fi trist să rămânem de pe urma lui doar cu vorba aia a lui Ilie Dobre, care rostea în comentariul lui grăbit: LuPu la balon…Nimeni nu trebuie să moară ca să fie vorbit de bine. Ca să fii vorbit de bine, atât în viață, cât și post mortem, trebuie SĂ FII UTIL, să fii de folos. Nu să lauzi Dinamo doar în lunile în care ești angajatul lui Negoiță, pentru că asta înseamnă să porți pe mânecă o etichetă cu prețul. Într-un total contrast cu imaginea asta se află Cătălin Hîldan, cel care nu poate fi folosit pentru marketing pentru simplul motiv că nu este de vânzare.Cătălin Hîldan nu este eroul și simbolul nostru pentru că ar fi fost cel mai bun jucător al lui Dinamo, ci pentru că în el am văzut în modul cel mai pur SPRIRITUL LUI DINAMO, acel spirit care se rezumă în cuvintele ”Câine până la moarte”. Iar numele lui nu înseamnă marketing… Cătălin Hîldan înseamnă Dinamooooo!”, se arată în comunicatul suporterilor dinamoviști. Dănuț Lupu: Cătălin Hîldan e marketing „M-a dat Cornel Dinu afară că-i încurcam copiii lui… Atunci când am venit la Dinamo după experiența din afara țării, la 27 de ani. N-are nicio legătură că eu eram din gașca lui Mircea Lucescu. Clubul Dinamo, din păcate, n-a făcut nimic pentru mulți mari fotbaliști care au murit… Au fost zeci de fotbaliști care însemnau mai mult decât Cătălin Hîldan… Dumnezeu să-l Ierte, a fost un om și un fotbalist bun. Dar clubul n-a făcut nimic pentru ceilalți. (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi