Critic National
Elisabeta Lipă (COSR): Înainte de funcţie, important este să lăsăm ceva în urmă, Critic National

Elisabeta Lipă (COSR): Înainte de funcţie, important este să lăsăm ceva în urmă

Preşedinta Federaţiei Române de Canotaj, Elisabeta Lipă, aleasă vicepreşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, a declarat, joi, că înainte de orice funcţie ar ocupa mai important este ceea ce lasă în urmă, şi anume medalii olimpice, mondiale şi europene.

“Responsabilitatea va fi la fel de mare ca şi până acum. Eu am lipsit doar un mandat de patru ani, în 2016 când nu am mai candidat pentru funcţia de vicepreşedinte. Ocupasem anterior această funcţie, ştiu ce presupune. Ştiu însă că, înainte de toate funcţiile pe care le ocupi, important este să se vadă că lăsăm ceva în urmă, iar când vorbim despre sport, ce putem lăsa decât medalii olimpice, mondiale şi europene. Eu asta îmi doresc pentru sportul românesc, având în vedere că Jocurile Olimpice s-au amânat pentru anul viitor îmi doresc sportivi sănătoşi, cât mai mulţi calificaţi la Jocurile Olimpice, pentru că mai au o şansă anul viitor şi România să ia cât mai multe medalii şi să ne bucurăm de rezultatele sportivilor noştri”, a declarat Lipă la finalul Adunării Generale a COSR care a avut loc la Izvorani.

Fostul scrimer Mihai Covaliu a fost reales, joi, preşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, fiind singurul candidat pentru această funcţie în cadrul Adunării Generale de alegeri a COSR. El a fost ales cu 203 voturi din cei 204 de membri prezenţi la AG de la Izvorani.

Cele trei funcţii de vicepreşedinte al COSR vor fi ocupate pentru următorii patru ani de Camelia Potec (preşedinte al Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern) – 170 voturi, Elisabeta Lipă (preşedinte al Federaţiei Române de Canotaj) – 146 voturi şi Alexandru Dedu (preşedinte al Federaţiei Române de Handbal) – 155 voturi. Cei trei au fost singurii candidaţi pentru aceste funcţii. AGERPRES (A, AS-autor: Adrian Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Simona Aruştei)

sursa: AGERPRES


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi