Fotbal: Badea (FC Argeş) – Avem cel mai greu program; trebuie să limităm ocaziile Craiovei

Antrenorul formaţiei FC Argeş, Ionuţ Badea, a afirmat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că echipa sa are cel mai greu program în acest început de sezon al Ligii I, şi că în partida cu Universitatea Craiova jucătorii săi trebuie să limiteze pe cât posibil ocaziile adversarilor.

“Ne aşteaptă o partidă dificilă cu Craiova, în ideea în care avem cel mai greu program dintre toate competitoarele, cu echipe din play-off. Încercăm să scoatem tot ce putem din aceste partide. Tot ce se va întâmpla în această partidă, legat de o victorie ar fi un bonus pentru noi. Trebuie însă să fim realişti şi să limităm riscurile având în vedere ceea ce s-a întâmplat la partida precedentă şi nu numai. Craiova este o echipă în ascensiune, cu jucători foarte buni, luaţi individual. Trebuie să fim atenţi la momentele de tranziţie, este foarte important cum vom acoperi zonele de teren astfel încât să limităm ocaziile adverse. Moralul jucătorilor este ok în momentul acesta. Până acum am întâlnit adversari foarte puternici, încercăm să facem în aşa fel încât lotul să funcţioneze”, a declarat Badea.

În perioada următoare la echipa piteşteană urmează să mai vină şi alţi jucători, a mai spus tehnicianul Ionuţ Badea: “Sunt discuţii legate de jucători care trebuie să îmbunătăţească jocul echipei. Sunt însă fotbalişti care nu au mai jucat de foarte mult timp. Vor mai veni jucători, sperăm ca după perioada de întrerupere cu meciurile naţionalei să avem un lot cât de cât omogen”.

Directorul sportiv al echipei, Vasile Popa, a afirmat că se află în tratative cu doi fundaşi centrali, pe care doreşte să-i transfere la FC Argeş.

“Acum suntem în legătură cu doi fundaşi centrali un portughez şi un belgian. Sunt în legătură permanentă cu agentul lor. Acum cele mai grele posturi sunt cele de fundaşi centrali şi de portar. Sunt preocupaţi, ne lovim uneori de refuzul lor, pentru că jucătorii cer bani foarte mulţi, stăm şi analizăm, dar e foarte greu. În următoarele zile ne decidem”, a declarat Popa.

După 4 etape, FC Argeş, nou promovată în Liga I, ocupă poziţia a 15-a în clasament, cu 3 înfrângeri şi un rezultat de egalitate.

Partida FC Argeş – Universitatea Craiova, din cadrul etapei a 5-a a Ligii I, se va disputa vineri, de la ora 21:00. AGERPRES (A, AS-autor: Adrian Ţone, editor: Adrian Drăguţ, editor online: Gabriela Badea) 

sursa: AGERPRES


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top