Fotbal: Contra vrea să mai aducă la Dinamo doi jucători ”de valoare” din campionatul României

Antrenorul echipei Dinamo, Cosmin Contra, a afirmat, miercuri, într-un interviu pentru site-ul oficial al clubului, că reprezentanţii clubului se află în discuţii pentru achiziţionarea a doi fotbalişti „de valoare” din campionatul intern.

„Aveam nevoie să ne mişcăm repede pe piaţa transferurilor pentru că, după primul meci, aveam nevoie de jucători cu experienţă, care să aducă plus valoare echipei. Am avut noroc că ne-am mişcat repede şi am putut aduce şase jucători în această săptămână. Aşteptăm de la ei ca jocul echipei să se îmbunătăţească, jucătorii tineri să crească alături de ei şi această îmbinare între experienţă şi tinereţe să aibă un numitor comun. Eu cred că ştiu unde au venit, am vorbit cu ei şi am încercat să-i fac să înţeleagă la ce echipă au ajuns. Unii dintre ei se vor adapta mai repede, poate unii vor avea nevoie de mai mult timp. Sper să reuşesc să formez o echipă într-un scurt timp. După aceste achiziţii vom încerca să vedem ce ne mai lipseşte în angrenajul echipei, suntem în discuţii cu 2-3 jucători români. Aş dori ca aceste negocieri să ajungă la bun sfârşit, să aducem şi doi jucători de valoare din campionatul României. Nu e uşor”, a declarat Cosmin Contra.

Referitor la echipa a doua a clubului, înfiinţată în această vară, Contra a spus că mesajul pe care îl transmite jucătorilor este acelaşi, să dea totul pentru culorile clubului: „Am considerat că trebuie ca pe unii jucători să nu mai contez, am fost onest cu ei şi le-am spus după primul meci. Prefer ca ei să meargă să joace, nu să stea în tribună. Vor fi mulţi jucători de la echipa B care se vor antrena cu prima echipă. Acelaşi lucru pe care îl transmit la prima echipă e valabil şi la echipa a doua, ca jucătorii să dea totul pentru aceste culori”.

Dinamo, care are un acţionar principal spaniol din această vară, i-a transferat pentru noul sezon pe pe atacantul slovac Adam Nemec (Pafos FC), pe mijlocaşul polonez Janusz Gol (KS Cracovia), pe mijlocaşul Vlad Achim (FC Viitorul), pe fundaşul venezuelean Alexander David Gonzalez (Mirandes), pe fundaşul spaniol Ismael Lopez Blanco (CD Tenerife), mijlocaşul spaniol Borja Valle Balonga (Deportivo La Coruna) şi mijlocaşul ofensiv spaniol Juan Camara (Jagiellonia Bialystok).
AGERPRES/(AS-autor: Adrian Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ada Vîlceanu)

sursa: AGERPRES


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.