Critic National
critic national stiri 24/7

Galați: Zeci de oameni de la o fabrică de confecții și câțiva salariați ai Primăriei au COVID-19

Două focare de COVID-19 au fost declarate în județul Galați după ce zeci de persoane care lucrează într-o fabrică de confecții și la Primărie s-au îmbolnăvit.

Două focare de COVID-19 au fost declarate în județul Galați după ce zeci de persoane care lucrează într-o fabrică de confecții și la Primărie s-au îmbolnăvit.

Potrivit autorităților locale, cele mai multe cazuri au apărut la o fabrică din localitatea Vânători situată în vecinătatea orașului Galați. Aici, 21 de persoane s-au infectat cu virusul SARS-CoV-2 și au ajuns la spital.

La Primăria Galați au fost confirmate patru infectări, toate ale unor angajați care au călătorit cu un microbuz în interes de serviciu.

În microbuz se mai aflau încă nouă persoane care nu prezintă simptomele bolii.

„Focarul este la o fabrică de confecții. Pe lângă cei confirmați deja, mai sunt câțiva suspecți și contacți ai celor infectați. Fabrica nu s-a închis, s-a făcut dezinfecție. Și la Primărie s-au luat doar măsurile obișnuite în astfel de situații. Cei patru au călătorit cu un microbuz în interes de serviciu, înțeleg că în mașină se aflau 13 persoane”, a explicat prefectul județului Galați, Gabriel Avramescu, citat de Mediafax.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi