Handbal feminin: Eliza Buceschi va evolua la Rapid Bucureşti

Echipa feminină de handbal Rapid Bucureşti a anunţat, vineri, achiziţionarea jucătoarei Eliza Buceschi, ultima oară la Corona Braşov.

„Rapid a reuşit încă un transfer de excepţie. Eliza Buceschi va îmbrăca tricoul alb-vişiniu în această nouă ediţie de campionat. Eliza se întoarce în Liga Naţională după o pauză destul de lungă însă acest lucru nu o va împiedica să joace cu aceeaşi energie şi poftă de performanţă. Avem încredere în potenţialul ei şi suntem siguri că ne va ajuta să ne atingem obiectivele”, a anunţat Rapid Bucureşti pe pagina oficială de Facebook.

În vârstă de 27 de ani, Eliza Buceschi are peste 130 de goluri marcate şi aproape 60 de pase de gol în competiţiile internaţionale cu echipa naţională de senioare a României, peste 120 de goluri reuşite în Liga Campionilor şi peste 800 de goluri înscrise în Liga Naţională şi 65 de goluri în Cupa României.

Buceschi a făcut parte dintre jucătoarele echipei Corona Braşov care au fost suspendate în urma încălcării regulamentului antidoping prin folosirea terapiei cu laser intravenos.

Rapid s-a întărit în această vară cu pivotul angolez Albertina Kassoma, cu pivotul muntenegrean Itana Cavlovic, interul stânga Ana Maria Vacariu, portarul francez Julie Foggea, extrema dreapta Alexandra Badea, portarul Gabriela Dobre, interul stânga Claudia Constantinescu, interul dreapta Laura Popa.
AGERPRES (AS-autor: Adrian Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Adrian Dãdârlat)

sursa: AGERPRES


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.