Helmut Duckadam pune presiune pe Adi Petre înaintea meciului din Europa League: „Cu Liberec, vreau să văd la el ceea ce n-am văzut până acum!”

FCSB are o misiune teribil de grea cu Slovan Liberec, în condițiile în care mulți oameni de bază sunt infectați cu COVID-19, iar Helmut Duckadam pune presiune pe Adi Petre. Deși nu mai e dorit de Gigi Becali la FCSB, Adrian Petre va fi titular cu Slovan Liberec, Helmut Duckadam așteptând un meci mare din partea fotbalistului care a impresionat la Campionatul European U21, de anul trecut. Helmut Duckadam, mesaj pentru Adrian Petre: „Cu Liberec, vreau să văd la el ceea ce n-am văzut până acum!” „Șansele lui de a pleca de la FCSB sunt mult mai mari, în cazul în care face un meci foarte bun. Vreau să vadă la Adi Petre ceea ce n-am văzut până acum, să facă și faza de atac, dar și faza de apărare”, a spus Helmut Duckadam, la Digi Sport. Adrian Petre a fost transferat de FCSB, în luna februarie a acestui an, de la Esbjerg pentru 800.000 de euro. Atacantul nu mai este însă dorit în mod special de Gigi Becali și ar putea să ajungă în liga a doua din Italia. „E foarte greu să critic un jucător, însă lui Adrian Petre i s-a atras atenția de către antrenor. Era ultimul la toți parametrii. Nu se antrena așa cum se antrenează un jucător care vrea să joace titular în prima echipă. A fost ultimul! Noi discutăm de un jucător în condițiile în care, dacă scoasem din discuție meciul cu Voluntari, câștigasem toate meciurile cu 3-0 și lumea se întreba de ce nu joacă Adrian Petre. El trebuie să arate că vrea să joace cu adevărat. Eu nu sunt mulțumit deloc de el”, a spus Mihai Stoica, după meciul cu Bocka Topola. Cum ar putea arăta FCSB în partida cu Slovan Liberec: C. Straton – V. Crețu, Ș. Cană, M. Briceag, I. Panțîru – O. Moruțan, O. Perianu, O. Popescu – D. Man, A. Petre, R. Ion The post Helmut Duckadam pune presiune pe Adi Petre înaintea meciului din Europa League: „Cu Liberec, vreau să văd la el ceea ce n-am văzut până acum!” appeared first on (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top