Ioan Andone, dezvăluiri despre problemele investitorilor de la Dinamo: „Din ce știu eu, n-au închis anul trecut! Au nevoie de 10 milioane de euro”

Ioan Andone este la curent cu problemele financiare de la Dinamo! Deși clubul face transferuri pe bandă rulantă, jucătorii au în continuare restanțe financiare, iar atmosfera nu e tocmai bună, după cum a scris și ProSport. Ioan Andone crede că Pablo Cortacero și ceilalți investitori din Spania au nevoie repede de 10 milioane de euro. Ioan Andone, despre problemele de la Dinamo: „Datorii au fost și înainte, iar ei n-au închis anul trecut!” „Datorii au fost și înainte, iar ei n-au închis anul trecut, din ce știu eu. Bonusuri, salarii, totul, dar vă spun sincer că nu mă interesează. Ideea lor de a aduce jucători cu experiență înseamnă că vor să facă ceva acum. Trebuie să ai și bani. Salariile de acum sunt enorme, se bat cu CFR la salarii. Nimeni n-a contestat, deci cam acestea sunt salariile. Nimeni nu riscă să intre într-o țară străină fără 10 milioane de euro. Atâta le trebuie pentru anul acesta”, a spus Ioan Andone, la Digi Sport. ”Dinamo avea trei luni restante, iar spaniolii au rezolvat asta. Acum s-a strâns o lună și ceva și înțeleg de la Cosmin că se va rezolva problema săptămâna asta. Acum că s-au făcut iar două luni de restanțe, câte echipe nu sunt în situația asta? Ieri am luat masa cu Cosmin și vorbea la telefon, spunea că îți dorește ca salariile să fie plătite și înțeleg că are garanții că așa se va întâmpla”, a dezvăluit Ciprian Marica, la ProSport Live. Deși mai au de achitat datorii, investitorii de la Dinamo a mai anunțat azi un transfer: l-au adus pe Rene Romen Hinojo, un portar ajuns la vârsta de 36 de ani. Tot azi, Dinamo s-a despărțit de fundașul Mihai Popescu, apărătorul plecând în Scoția, la Hearts. Fără vreo victorie în primele trei etape din Liga 1, Dinamo va juca în următoarea rundă cu Gaz Metan, la Mediaș. The post Ioan Andone, dezvăluiri despre problemele investitorilor de la Dinamo: „Din ce știu eu, n-au închis anul (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.