Ionuţ Stroe (MTS): Nu am fi putut să trecem peste Turul ciclist al României

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, s-a arătat mulţumit de organizarea Turului României la ciclism, fiind o competiţie cu o tradiţie de peste 80 de ani care trebuia să continue.

„Mă simt extraordinar de fiecare dată când particip la astfel de competiţii în aceste perioade grele pe care le traversăm. Sunt aici pentru a susţine sportul românesc, o tradiţie a sportului românesc. Nu am fi putut, indiferent de vremurile pe care le trăim, să trecem peste Turul Ciclist al României. Mă bucur nespus că şi noi am putut sprijini această competiţie de tradiţie”, a declarat Stroe la finalul cursei.

El a afirmat că Turul României este un bun promotor al turismului românesc: „Eu mă bucur că acest sport promovează foarte mult această ţară, gândiţi-vă la peisajele din zonele prin care trece Turul Ciclist al României, ce carte de vizită, ce imagine aduce României această competiţie. Transfăgărăşanul, Lacul Sfânta Ana, sunt imagini foarte frumoase. Şi nu trebuie uitat nici caracterul popular, sunt foarte mulţi români care îmbrăţişează această activitate recreativă. Se bucură de sprijin popular masiv”.

Rutierul Eduard-Michael Grosu, component al naţionalei României, a câştigat, duminică, ediţia a 53-a a Turului ciclist al României, încheiată la Bucureşti, după ce a terminat ultima etapă pe locul secund.
AGERPRES (AS-autor; Adrian Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Preda)

sursa: AGERPRES


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.