Jose Mourinho l-a sunat pe Giovanni Becali să îl întrebe despre FC Botoșani: „I-am zis «Stai să treci de Plovdiv!». Trebuia să auziți discuția!”

Giovanni Becali a povestit că a fost sunat de către Jose Mourinho, imediat după ce antrenorul lui Tottenham a aflat că ar putea juca în turul III al Europa League împotriva unei echipe din România, FC Botoșani.  În turul II preliminar al Europa League, FC Botoșani va întâlni Shkendija, echipă din Macedonia. Dacă ies învingători din această partidă, elevii lui Marius Croitoru ar putea găzdui echipa antrenată de către Jose Mourinho, Tottenham. Și Tottenham are însă un hop de trecut în turul secund al Europa League. Trupa lui Jose Mourinho trebuie să o învingă pe Lokomotiv Plovdiv, echipă din Bulgaria. Giovanni Becali: „M-a sunat Mourinho imediat după tragerea la sorți” Giovanni Becali a dezvăluit că antrenorul portughez a ținut să își facă rapid temele în ceea ce o privește pe FC Botoșani și a pus imediat mâna pe telefon și l-a contactat pe bunul său prieten impresar din România. „M-a chemat Mourinho la meci, de când s-a tras la sorți. I-am zis «Stai să treci de Plovdiv!». I-am zis că Botoșani e o echipă bunicică din campionatul românesc, dar gândește-te că se joacă un singur meci. Era interesant să auziți ce am vorbit cu el, dar eu nu știu să apăs pe butoane, să înregistrez. M-a sunat a doua zi după tragere, el crezând că pe bulgari îi bate ușor. Mă voi duce să îl salut, să vorbim și veți avea ocazia să faceți câteva poze ca lumea”, a spus Giovanni Becali, la Digi Sport. Valeriu Iftime a rămas fără aer când a aflat FC Botoșani ar putea juca cu Tottenham Valeriu Iftime, finanțatorul echipei, a rămas uimit când a aflat că FC Botoșani ar putea să joace cu Tottenham. Deși formația engleză este un „colos” al fotbalului mondial, patronul lui FC Botoșani crede în șansa pe care echipa lui o are de a se califica în play-off-ul Europa League. „Tottenham? Vai de capul meu. La Botoșani? Senzațional! Stați să respir, mai întâi, să-mi revin. E un vis frumos să (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top