Lovitură uriașă pentru familia lui Marcel Pavel! Nu se mai poate face nimic!

Sasha, băiatul mijlociu al familiei, și-a creat propria colecție de haine și spera să intre în rândul designerilor de top din România.
Eu mi-am creat propriul meu brand de haine.

Lovitură neașteptată pentru Marcel Pavel, înainte de a fi diagnosticat cu coronavirus. Fiul artistului s-a confruntat, de asemenea, cu niște probleme.Anul trecut, Marcel Pavel a decis să-și ajute fiul și să investească câteva sute de euro în afacerea pe care voia să o pună pe picioare.

Sasha, băiatul mijlociu al familiei, și-a creat propria colecție de haine și spera să intre în rândul designerilor de top din România.Eu mi-am creat propriul meu brand de haine.

De-a lungul anilor am fost lăudat pentru stilul meu vestimentar și atunci mi-am spus că ar trebui să îmi încerc norocul în acest domeniu. Nouă ne plac foarte mult și sunt sigur că și altora”, declara Sasha anul trecut.

Planurile, însă, i-au fost date peste cap. Fiul artistului nu s-a bucurat de succes și a fost nevoit să-și închidă afacerea, potrivit playtech.ro. Totuși, Sasha nu vrea să renunțe atât de ușor la visul său și este decis să urmeze cursuri de modă pentru a-și dezvolta pasiunea.

sursa: sevedetot


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.