Critic National
critic national stiri 24/7

Marcel Ciolacu: PSD a dublat votul politic în Capitală, față de ultimele alegeri. Cel mai bun exit-poll este numărătoarea voturilor

Președintele PSD Marcel Ciolacu a declarat, duminică, la închiderea urnelor, că așteaptă rezultatul final înainte de a spune dacă Gabriela Firea a pierdut sau nu alegerile la Primăria Capitalei. Însă, indiferent de rezultat, Firea rămâne „în prima linie”, potrivit liderului PSD.

Președintele PSD Marcel Ciolacu a declarat, duminică, la închiderea urnelor, că așteaptă rezultatul final înainte de a spune dacă Gabriela Firea a pierdut sau nu alegerile la Primăria Capitalei. Însă, indiferent de rezultat, Firea rămâne „în prima linie”, potrivit liderului PSD.

Marcel Ciolacu a declarat, duminică seara, că la alegerile locale partidul a dublat votul politic pe Capitală, față de ultimele alegeri și îi transmite PNL-ului că „se vor vedea la alegerile generale”.

Ciolacu a spus că exit-poll-urile arată că PSD a obținut minim 33% vot politic în Capitală, dublu față de rezultatul obținut la alegerile europarlamentare.

Liderul PSD mai arată că rezultatul pe vot politic la alegerile locale arată că bucureștenii au taxat PNL-ul.

„Am dublat votul politic pe București, de la ultimele alegeri europarlamentare, când au fost 16,2%, acum estimarea la toate exit-poll-urile este de minimum 33%. Acest lucru arată foarte clar că PNL, care se află pe locul 3 ca și vot politic pe București, a fost sancționat de către bucureșteni pentru haosul din pandemie, pentru hoțiile din pandemie, pentru umilința la care au supus pensionarii, copiii, profesorii, mediul de afaceri și nu în ultimul rând medicii”, a spus Ciolacu.

Acesta este convins că PSD rămâne cel mai mare partid din România, cu cei mai mulți primari aleși.

„Invit pe PNL să ne vedem la alegerile generale”, a mai spus Ciolacu.

„Doamna Gabriela Firea este un politician de excepție, iar locul dânsei este în prima linie a PSD, chiar dacă a câștigat, chiar dacă a pierdut”, a afirmat Marcel Ciolacu, care a felicitat-o pe Firea pentru campania electorală pe care a avut-o:

„O felicit pentru determinarea ei și în primul rând pentru că a ales cea mai grea cale, aceea de a se lupta cu toată lumea să facă o campanie electorală doar pentru bucureșteni și din câte știu eu cel mai bun exit-poll este numărătoarea voturilor.”

Liderul PSD a subliniat ă va fi așteptată numărătoarea voturilor.

Ciolacu a făcut apel la membrii PSD din secțiile de votare, să nu părăsească secțiile până nu sunt gata procesele verbale.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi