Mihai Stoichiță nu concepe ca România să rateze victoria și așteaptă o ofensivă totală cu Irlanda de Nord: „Nu o să se apere cu jucătorii ăștia!”

România va juca vineri seara cu Irlanda de Nord, în prima etapă din Liga Națiunilor, iar Mihai Stoichiță nu concepe ca Mirel Rădoi să rateze victoria la debut. Stoichiță se așteaptă la un meci dominat de tricolori și pariază pe o tactică ofensivă pe Arena Națională. Mihai Stoichiță așteaptă victoria României: „Echipa este axată pe atac!” „Ne așteptăm la o victorie, am stat toată săptămâna pe lângă ei, pe lângă Mutu și Rădoi, nu am emoții. Presiune precompetițională există, dar am văzut cum s-au antrenat și ei, e normal. S-a văzut că Rădoi e un antrenor ofensiv la naționala de tineret și am văzut eficacitatea de la turneul din Italia. Acum, dacă te uiți la lot, sunt mulți jucători puternici, ofensivi, deci se adaptează la jucătorii lui, nu o să joace în defensivă cu jucătorii ăștia. Echipa este axată pe atac, cred”, a spus oficialul FRF, la Digi Sport. Mihai Stoichiță a fost impresionat de modul în care s-a pregătit Denis Alibec, fotbalist care așteaptă să prindă un contract în străinătate cât mai repede. Atacantul Astrei Giurgiu este titular cu Irlanda de Nord, pe Arena Națională. „Este o supriză extrem de plăcută Denis Alibec cum s-a comportat în săptămâna aceasta. Despre naturalizări, e o lume liberă, toată lumea poate spune orice”, a mai afirmat Mihai Stoichiță. Echipele de start: România: 12. Tătărușanu – 4. Hanca, 6. Chiricheș-cpt., 3. Toșca, 11. Bancu – 10. Maxim, 22. Cicâldău, 23. Stanciu – 14. Hagi – 9. Pușcaș, 7. Alibec. Selecționer: Mirel Rădoi Rezerve: 1. Niță, 16. Lazar – 2. Crețu, 5. Nedelcearu, 8. Nistor, 13. Ștefan, 15. Burcă, 17. Deac, 18. Coman, 19. Iancu, 20. Buș, 21. Grigore Irlanda de Nord: 1. Peacock-Farrell – 17. McNair, 20. Cathcart, 4. Ballard – 14. Dallas, 8. Davis-cpt., 13. Evans, 3. Lewis – 21. Magennis, 16. Washington, 6. Saville. Selecționer: Ian Baraclough „La tineret e un rezultat bun, îl felicit pe Mutu”, a încheiat Mihai (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.