Critic National
critic national stiri 24/7

Novak Djokovic nu se teme de COVID-19 înainte de Roland Garros. „Nu sunt îngrijorat în ceea ce privește prezența sau absența virusului în mine!”

Novak Djokovic a vorbit înaintea turneului Roland Garros despre pandemia de COVID-19, iar sârbul a dezvăluit că nu îi este frică că ar putea să fie depistat pozitiv la turneul de la Paris. Liderul ATP, Novak Djokovic, susține că nu este îngrijorat că ar putea fi depistat pozitiv cu noul coronavirus și descalificat de la Roland Garros, anunță Le Figaro. Novak Djokovic nu se teme de COVID-19 înainte de Roland Garros „Nu sunt îngrijorat în ceea ce priveşte prezenţa sau absenţa virusului în mine. Nu mă gândesc la asta în acest moment, am fost testat negativ de mai multe ori dupătestul cu rezultat pozitiv. Am fost testat la Paris. Am fost testat de câteva ori la Roma şi înainte să vin la Paris pentru a avea dreptul de a pătrunde pe teritoriul Franţei. Când am sosit aici am fost testat. Am stat în izolare până când am primit rezultatul şi am primit permisiunea de a mă antrena, la fel ca toată lumea”, a declarat Novak Djokovic. Novak Djokovic a fost infectat cu noul COVID-19 Novak Djokovic a anunțat la finalul lunii iunie că are COVID-19, după ce a participat la Adria Tour, eveniment organizat chiar de liderul mondial al tenisului masculin. „Când am ajuns la Belgrad, am mers să fim testaţi”, a declarat jucătorul de 33 de ani, care a precizat că nu manifestă niciun simptom. Rezultatul meu este pozitiv, la fel al Jelenei (soţia sa – n. r.), în timp ce rezultatele copiilor noştri sunt negative. Regret profund fiecare caz individual de infectare”, a spus Djokovic. El speră că „numărul celor contaminaţi nu va creşte. Voi rămâne în autoizolare următoarele 14 zile şi voi repeta testul peste cinci zile”, declara Novak Djokovic în momentul în care a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. The post Novak Djokovic nu se teme de COVID-19 înainte de Roland Garros. „Nu sunt îngrijorat în ceea ce privește prezența sau absența virusului în (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi