O cisternă încărcată cu o substanță volatilă s-a răsturnat în apropiere de Buzău. A fost risc ridicat de explozie

Au fost momente de panică în această dimineață lângă muncipiul Buzău. O cisternă plină ochi cu o substanță periculoasă și extrem de inflamabilă s-a răsturnat.

Au fost momente de panică în această dimineață lângă muncipiul Buzău. O cisternă plină ochi cu o substanță periculoasă și extrem de inflamabilă s-a răsturnat.

Cele 25 de tone de solvent riscau să se aprindă la cea mai mică scânteie, mai ales că au început să scurgă din autotren. Autoritățile au intrat în alertă și au intervenit rapid. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Traficul rutier a fost blocat circa 9 ore în zonă.

Actualizare: Cisterna a fost mutată din locul în care s-a s-a întâmplat accidentul, pe un câmp din apropiere și urmează ca substanța să fie transvazat într-o altă cisternă. Accidentul s-a produs într-un sens giratoriu.  Cisterna era condusă de o femeie.

Evenimentul s-a produs la intersecţia dintre DN 2 cu DN 1B, la kilometrul 104+700 de metri, în zona municipiului Buzău, după ce o cisternă încărcată cu 24 de tone de substanţă volatilă a pătruns în sensul giratoriu şi s-a răsturnat.

Nu au rezultat persoane rănite, însă sunt scurgeri pe carosabil, fiind risc ridicat de explozie. Traficul rutier este întrerupt pentru a permite intervenţia echipajelor specializate.

Circulaţia se desfăşoară dirijat, fiind deviată pe 3 rute ocolitoare.

Actualizare Traficul este întrerupt, marţi dimineaţa, pe DN 2, în zona municipiului Buzău, după ce o cisternă încărcată cu 24 de tone de substanţă volatilă s-a răsturnat, fiind risc ridicat de explozie, a informat Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

[wpcc-iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fisubz.situatiideurgenta%2Fvideos%2F2960735040697575%2F&show_text=0&width=560″ scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true”]


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.