Orban le dă replica pensionarilor: ”Îi rog pe părinţii şi pe bunicii noştri să ne înţeleagă. Nu există bani!

Pensionarii o acuză de abuz pe Violeta Alexandru, după ce a sistat ajutoarele financiare acordate cu ocazia sărbătoririi Zilei Persoanelor Vârstnice.

Mai mult, oamenii ameninţă că vor protesta, nemulţumiţi că Guvernu l Orban nu a majorat punctul de pensie cu 40% până în acest moment, deşi ar fi trebuit să o facă de la 1 septembrie.

După ce au aflat că proiectul de rectificare bugetară amendat în Parlament prevede o mărire şi mai mare a pensiilor, vârstnicii îşi cer drepturile. ”Îi rog pe părinţii noştri, pe bunicii noştri, să ne înţeleagă. Nu există bani!”, spune Ludovic Orban.

Dacă legea rectificării bugetare va intra în vigoare cu modificările aleşilor, se va alege praful de economia României, avertizează prim-ministrul.”Nu vom putea plăti nici pensii, nu vom avea bani de investiţii, nu vom mai putea plăti salariile în sectorul public, nu vom mai putea face faţă cheltuielilor pentru educaţie, sănătate. Bugetul României nu este un sac fără fund”, spune Ludovic Orban.

Premierul se laudă însă, că Executivul condus de el a realizat ce mai mare creştere a punctului de pensie din întreaga Europă în criză economică, adică o majorare de 40% ( O RUSINE) !!!

sursa: sevedetot


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top