Pariem la „indigo” în „Nations League” » „Combo” livrat în cota 2.65 la Bulgaria – Irlanda și Finlanda – Țara Galilor!

Astăzi se va da startul noii ediții a „Ligii Națiunilor”, competiție în care reprezentativa României va debuta mâine pe „Național Arena” cu Irlanda de Nord. Pe lângă analiza și ponturile de la partidele Germania – Spania, Ucraina – Elveția, Rusia – Serbia și Turcia – Ungaria pe care le găsiți AICI, astăzi ne propunem să facem profit și cu duelurile programate în Grupa 4 Liga B care se vor disputa între Finlanda – Țara Galilor și Bulgaria – Irlanda.

Pariuri pe goluri: Joi, pachet de selecții mixte! Cota 1.97 din Liga Națiunilor »»

Bulgaria și Finlanda pleacă ca out-sideri la câștigarea grupei având la start cotele de 9.00 respectiv 5.50 pentru a reuși această performanță. Favorită la fotoliul de lider este Țara Galilor cu o cotă de 2.25 urmată de Irlanda cu o cotă de 3.00. Cele două favorite la câștigarea grupei vor debuta în deplasare în această ediție a Ligii Națiunilor și s-ar putea izbi de o replică pe măsură din partea finlandezilor respecitv bulgarilor în încercarea de a debuta cu o victorie. De altfel vecinii noștri au și demonstrat în ultimele dueluri „directe” că pot ține piept reprezentativei Irlandei cu care au terminat nedecis trei din ultimele cinci confruntări. Acesta este și motivul pentru care ne așteptăm la un mec echilibrat și astăzi pe „Nacionalen Stadion Vasil Levski” din Sofia și pariem pe selecția „pauză sau final X” la o cotă de 1.63. Pe aceeași selecție vom miza și la celălalt duel din această primă etapă a Grupei 4 Liga B care va avea loc pe „Olympiastadion” din Helsinki între Finlanda și Țara Galilor. Remarcăm faptul că ultima confruntare dintre cele două a avut loc în urmă cu șapte ani și s-a terminat nedecis, scor 1-1. Combinate pe același bilet selecțiile noastre din Grupa 4 Liga B au cota totală 2.65. „Combo” Grupa 4 Liga B Finlanda – Țara Galilor – Pauză sau Final X – cota 1.63 Bulgaria – Irlanda – Pauză sau Final X (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.