Petrea (FCSB): Avem în vedere şi o rotaţie a jucătorilor pentru că urmează o perioadă complicată, cu meciuri din 3 în 3 zile

Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Anton Petrea, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă online organizată înaintea partidei cu FC Voluntari, că are în vedere o rotaţie a jucătorilor având în vedere că urmează o perioadă cu meciuri din trei în trei zile în Liga I şi Europa League.

„Urmează o perioadă complicată pentru noi, cu meciuri din trei în trei zile. Trebuie să ne gândim la toate aspectele. Pentru că vom juca în Europa în deplasare şi acest meci are alte conotaţii. Însă până mâine ne vom decide ce formulă de echipă vom folosi cu Voluntari. Dar într-adevăr, avem în vedere poate şi o rotaţie a jucătorilor”, a afirmat Petrea.

„Venim după o pauză competiţională timp în care cred eu că ne-am mai îmbunătăţit nivelul din punct de vedere al pregătirii fizice, cât şi al pregătirii tehnico-tactice. Ne aşteaptă un meci greu, cu un adversa omogen. Voluntari e o echipă disciplinată, cu o apărare bună şi care n-a pierdut în primele două partide. Noi trebuie să fim concentraţi şi să arătăm aceeaşi atitudine de la ultimele meciuri. Am convingerea că vom reuşi un meci bun şi un rezultat care să ne facă fericiţi”, a explicat tehnicianul.

Petrea a ţinut să îi felicite pe jucătorii săi care au revenit de la loturile naţionale: „Mă bucur în primul rând că băieţii de la loturile naţionale s-au întors sănătoşi şi putem să mizăm pe ei. Normal, sunt bucuroşi de evoluţiile lor, de ceea ce au realizat la loturi, iar eu nu pot decât să îi felicit pentru rezultatele obţinute”.

Echipa de fotbal FCSB întâlneşte, sâmbătă, de la ora 21:00, în deplasare, formaţia FC Voluntari, într-o partidă contând pentru etapa a 3-a a Ligii I.
AGERPRES (V-autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Simona Aruştei)

sursa: AGERPRES


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.