“Postașul Rambo”, salvarea locuitorilor dintr-un sat izolat din Rusia. El străbate mlaștina și pădurea deasă pentru a le duce corespondența

Într-un sat izolat din Rusia a apărut un adevărat erou. Este poştaşul! Singurul care mai ajunge în cătunul uitat de lume – și pentru asta, chiar și-a cumpărat un vehicul special. Corespondentul TVR, Liviu Iurea, a aflat povestea lui.

Localnicii îi spun lui Serghei “Rambo….Postașul Rambo”. Este într-adevăr eroul lor … pentru că Serghei este singurul care ajunge la ei și îi ajută. Oamenii trăiesc rupți de lume, într-un loc în care accesul se face prin mlaștini și pădurea deasă.

Serghei duce sătenilor pensia dar și produse de la magazinul raional.

În anii 60 satul era destul de mare. Toți lucrau la kolhoz. Funcționa o scoală și o grădiniță. Există și un mic aerodrom. Acum acolo au mai rămas 7 oameni, rupți de civilizație.

Chiar dacă sunt izolați de lume, oamenii nu vor să plece de acolo. Singura lor bucurie rămâne Serghei, care îi vizitează o dată pe lună.

 

 

 


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top