Critic National
critic national stiri 24/7

Pregătiri la Cluj pentru alegerile locale. A început preluarea materialelor necesare procesului electoral

Pregătiri intense în toată țara pentru alegerile locale de duminică. Dimineaţa a început preluarea materialelor necesare procesului electoral.

Pregătiri intense în toată țara pentru alegerile locale de duminică. Dimineaţa a început preluarea materialelor necesare procesului electoral.

Aglomerația a fost cea mai mare temere a autorităților, însă aceasta nu s-a format așa cum a fost în alți ani, pentru că s-a luat decizia ca materialele să fie distribuite în ordinea alfabetică a localităților.

Primarii însoțiți de autorități au venit cu dube  și au încărcat sacii cu buletine de vot, dezinfectanți și mânuși.

Toate acestea vor rămâne în secțiile de votare sub pază strictă până duminică dimineața. Exceptând municipiul Cluj Napoca, toți ceilalți edili au venit și au ridicat azi materialele.

Urmează, ca în cursul zilei de mâine, și reprezentanții Primăriei Cluj Napoca să facă  același lucru. În întreg județul Cluj sunt 612.520 de persoane cu drept de vot, iar în Municipiul Cluj Napoca sunt peste 723 de mii.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi