Critic National
critic national stiri 24/7

Răzvan Lucescu, prima reacție după ce Al Hilal a fost exclusă din Liga Campionilor Asiei: „Este una dintre cele mai mari injustiții din fotbalul mondial!”

Al Hilal a fost exclusă în această seară din Champions League a Asiei, iar Răzvan Lucescu (51 de ani) este foarte supărat. El a oferit o primă reacție după hotărârea istorică a federației asiatice. Lucescu Jr. afirmă că el consideră decizia luată ca fiind nedreaptă și arată că echipa pe care o antrenează a respectat competiția „peste orice limită posibilă”. Răzvan Lucescu, supărat foc: „Ne-am dat viața pe teren, am respectat fotbalul” „Este una dintre cele mai mari injustiții din fotbalul mondial! Competiția se încheie în luna decembrie, nu există nicio limită de termen limită, în așa fel încât federația asiatică să fie nevoită să ia o decizie imediat. Nu există absolut nicio presiune a timpului. Am fost forțați să stăm închiși 50 de oameni cu virusul între noi! Dacă era o competiție ce se desfășura acum pe sistemul tur-retur, puteam împiedica situația de a fi puși în situația de a evolua cu goal-keeper pe post de jucător de câmp. Noi am respectat competiția peste orice limită posibilă, ne-am dat viața pe teren, am respectat fotbalul”, a transmis Răzvan Lucescu, potrivit GSP. Antrenorul a continuat: „Chiar și astăzi am fost prezenți la intrarea pe teren, pe tunel, am avut 8 jucători de câmp. O altă chestiune. Competiția se dispută pe secțiunile Est și Vest. Din vest, facem parte noi, Arabia Saudită, Iran, Irak și alte țări, din est, Japonia, China, Coreea, cele din Orientul Îndepărtat. Estul nici n-a început competiția pe grupe, acestea vor fi programate peste o lună, două. Inimaginabil ce decizie s-a putut lua!”. Tehnicianul român cere acum explicații pentru decizia luată de forul care organizează Liga Campionilor Asiei. „În condițiile în care ceilalți nici n-au început grupele, de ce ne-au eliminat pe noi?! Habar n-am dacă se poate ataca decizia. Sunt imediat după aflarea ei acum. Din toate punctele de vedere, erau obligați să reprogrameze meciurile (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi