Critic National
Restricții de trafic pe Valea Oltului pentru lucrări la carosabil, Critic National

Restricții de trafic pe Valea Oltului pentru lucrări la carosabil

Sunt restricții de trafic, miercuri, pe Valea Oltului, între Râmnicu Vâlcea și Sibiu, unde utilajele fac lucrări de întreținere a carosabilului, anunță Infotrafic.

Sunt restricții de trafic, miercuri, pe Valea Oltului, între Râmnicu Vâlcea și Sibiu, unde utilajele fac lucrări de întreținere a carosabilului, anunță Infotrafic.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, miercuri, pe DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, în funcție de condițiile meteo, pe tronsonul kilometric 214+500 de metri – 232, pe raza localităților Tuțulești și Câineni, au loc lucrări de aplicare a marcajelor transversale la trecerile de pietoni și pe benzile rezonatoare. Circulația se desfășoară pe jumătate de cale, dirijat cu piloți de circulație, între orele 08.00-18.00.

De asemenea, tot pe DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, pe tronsonul kilometric 232+030 de metri – 232+520 de metri, pe raza localității Câineni, se execută lucrări de montare a parapetului, miercuri, până la ora 18.00. Se circulă pe jumătate de cale, dirijat cu piloți de circulație.

Șoferii sunt sfătuiți să respecte semnificația semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condițiilor de trafic și de drum.

sursa: TVR


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi