Skip to content
Critic National
Meniu
  • Home
  • Politica
  • Justitie
  • Social
  • Sanatate
  • Lifestyle
  • Fapt divers
    • Revista presei
  • Comunicate de presa
  • Anunturi
    • Afaceri, prestari servicii si firme
    • Agro si industrie
    • Animale de companie
    • Auto, moto si ambarcatiuni
    • Casa si gradina
    • Electronice si electrocasnice
    • Imobiliare
    • Locuri de munca
    • Mama si copil
    • Moda si frumusete
    • Timp liber, hobby, sport si arta
  • Contact
Meniu

Reţeta celor mai gustoase murături în oţet. Ce pui în zeamă ca să iasă gogoşarii delicioşi şi cât se fierb ca să rămână tari

Publicat: 26 septembrie 2020

Gospodinele se întrec toamna în conserve pentru iarnă. Cele mai gustoase murături se fac după reţeta regretatului gastronom Radu Anton Roman. O zeamă mai ales pentru gogoşari cu miere şi oţet, dar în care se pot pune şi castraveciori, mere, pere, prune, gutui, struguri, ceapă şi usturoi.

cititi articolul complet în Adevarul

Lasă un răspuns Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

©2025 Critic National Toate drepturile, rezervate.