Ryan Giggs şi-a găsit iubită cu 15 ani mai tânără, după scandalul în care s-a descoperit că a avut o relaţie intimă cu soţia fratelui său!

Ryan Giggs pare că a scăpat de necazurile din trecut atunci când sa descoperit că a trăi to poveste de dragoste cu soția fratelui său. Acum, la 47 de ani, selecționerul galez e îndrăgostit de DJ Helen Stelling Holt, cu 15 ani mai tânără. 24 sezoane pentru United, iubita cântă acum pe Old Trafford Se spune că Giggs este acum devotat lui Helen, care se ocupă de muzică în mod regulat muzică pe stadionul „Old Trafford” la evenimentele corporative organizate pe stadion. Fotbalistul s-a întâlnit cu Natasha,agent imobiliar și soțía fratelui său, atunci când soţia sa Stacey era însărcinată, şi au început o relaţie, conform publicaţiei News of the World. „Ştiam că este ceva greşit. Era ce mai mare trădare posibilă. Am încercat să-i pun capăt, dar relaţia asta îmi dădea dependenţă. Orice îmi spunea eu eram de acord, nu puteam zice nu”, a declarat Natasha unui prieten, conştientă totuşi că nu a fost vorba decât de sex. Ryan Giggs a jucat 24 de sezoane pentru Manchester United, iar din 2018 este selecționerul Țării Galilor. The post Ryan Giggs şi-a găsit iubită cu 15 ani mai tânără, după scandalul în care s-a descoperit că a avut o relaţie intimă cu soţia fratelui său! appeared first on Prosport.

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.