Site-ul www.csid.ro se relansează!

„Ce se întâmplă, Doctore?”, cea mai citită revistă online pentru femei din România, a lansat noua versiune a site-ului www.csid.ro. Cititorii beneficiază acum de o experiență nouă, de un design modern, mult mai prietenos, de conținut relevant și de o viteză de încărcare a paginii mai mare, de maximum 3 secunde. În prim-plan se regăsesc cele mai interesante și utile articole scrise atât de redactorii „Ce se întâmplă, Doctore?”, cât și de colaboratorii permanenți ai revistei, medici experimentați care știu „să traducă” informația medicală pe înțelesul omului obișnuit. De asemenea, noua variantă a site-ului www.csid.ro aduce o vizibilitate mai mare secțiunii de interviuri video cu specialiști din diverse domenii ale sănătății: oncologie, psihologie, boli infecțioase, endocrinologie, ginecologie, chirurgie, oftalmologie, nutriție etc. Secțiunea de noutăți este bine delimitată și le oferă cititorilor știri de ultimă oră din domeniul medical studii și descoperiri științifice care ne influențează sănătatea , dar și din domeniul frumuseții și îngrijirii, informații noi despre diete, vedete, turism și ecologie. Pe noul site au rămas secțiunile cu care cititorii s-au obișnuit Health, Beauty, Diet & Sport, Family, Sex, Lifestyle , dar acestea vor fi marcate intuitiv, astfel încât cititorii să găsească mult mai ușor informația de care au nevoie. Totodată, cititorii vor găsi mult mai ușor pe site, cu ajutorul meniului din stânga sus, secțiuni de interes: Boli și Afecțiuni, Semne și Simptome, Dicționar Medical, Medicamente, Plante Medicinale, Alimente, Analize Medicale, Vaccinuri. În partea de jos a site-ului se află 3 secțiuni intens accesate, respectiv:

Calculator de Calorii cu ajutorul aplicației afli rapid câte calorii trebuie să consumi ca să slăbești sau să îți menții greutatea corporală Calculatorul Greutății Ideale aplicație îți oferă un (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.