Sorana Cîrstea, eliminată dramatic în turul 3 la US Open! Învinsă de Muchova, deși a avut trei mingi de meci în decisiv și servise pentru calificare

UPDATE, ora 21:58 / Sorana Cîrstea a fost eliminată în turul 3 la US Open, după 3-6, 6-2, 6-7 (7) contra Karolinei Muchova. Este o înfrângere dramatică pentru Sorana, care a ratat trei mingi de meci în tiebreak-ul setului decisiv. După ce și servise pentru calificarea în optimi. Pentru performanța ei de la US Open 2020, Sorana va încasa un cec în valoare de 163.000 de dolari. Și își apără cele 130 de puncte.

6-7. Sorana Cîrstea pierde tiebreakul din setul decisiv, 7-9, și este eliminată. 6-6. Sorana își face serviciul, avem tiebreak. 5-6. Muchova își face serviciul, Sorana va servi pentru tiebreak în decisiv. 5-5. Sorana își pierde serviciul. 5-4. Muchova își face serviciul și rămâne în meci. 5-3. Sorana își face serviciul și se apropie de calificarea în optimi. 4-3. Muchova își face serviciul de această dată. 4-2. Sorana își confirmă break-ul de această dată. 3-2. Sorana face din nou break. 2-2. Rebreak reușit de Muchova. 2-1. Break la zero reușit de Sorana Cîrstea. 1-1. Sorana a revenit de la 0-40, cu cinci puncte la rând câștigate. 0-1. Muchova salvează minge de break și își face serviciul.

6-2. Sorana își face serviciul și trimite meciul în decisiv. 5-2. Muchova salvează o minge de set și își face serviciul. 5-1. Sorana, din nou fără probleme pe propriul serviciu. 4-1. Muchova își face serviciul. 4-0. Game la zero câștigat de Sorana. 3-0. Un nou break reușit de Sorana Cîrstea. 2-0. Sorana își face serviciul cu ceva emoții. 1-0. Sorana face break la prima ei șansă din meci.

3-6. Sorana pierde primul set după un game în care a comis trei duble și două greșeli neforțate. 3-5. Muchova își confirmă break-ul. 3-4. Muchova face primul break, deși Sorana a avut 40-15. 3-3. Muchova câștigă acest game la 30. 3-2. Sorana își face din nou serviciul. Nu au fost mingi de break până acum. 2-2. Muchova nu are nici ea probleme la serviciu. 2-1. Sorana (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.